Akter

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić

Puštanje Miškovića bi bio moj lični poraz

FoNet | subota, 29.12.2012. | 10:58

Vučić je izjavio je da će, ukoliko se obistine najave da će Miroslav Mišković biti pušten iz pritvora do Nove godine, to doživeti i kao lični poraz

"Slušao sam najave da će ga pustiti do Nove godine i da postoje različite vrste pritisaka. Smešno mi je kad slušam neke koji zastupaju njegovu stranu i neću da govorim koliko su neistina izneli u javnosti u poslednja dva dana", rekao je Vučić novinarima posle otvaranja fabrike složenih borbenih sistema u Velikoj Plani.

On je istakao da ne beži od činjenice da će u borbi Vlade Srbije protiv korupcije i organizovanog kriminala biti poraza, a da bi neke od njih doživeo i kao lične.

"I reakcije nekih političara doživljavam kao lične poraze, i nije me sramota da to priznam", poručio je Vučić.

Vučić je podsetio da on nije taj ko donosi odluku o puštanju na slobodu Miškovića, jer je to u nadležnosti istražnog sudije u tužioca na kojima je da odluče da li će podleći pritiscima ili ne.

Kako je najavio, do kraja januara očekuju se ozbiljni rezultati u rasvetljavanju 24 sporne privatizacije, na kojima rade radne grupe policije i tužilaštva, ali i u istragama o Razvojnoj banci Vojvodine i Fondu za kapitalna ulaganja.

Na pitanje o uklanjanju spomenika poginulim pripadnicim Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe, Vučić je odgovorio da državu Srbiju moraju svi da poštuju i sa njom "niko ne sme i ne može da se igra".

Pošaljite komentar

Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.

Vaše ime*:

Vaš e-mail*:

Vaš komentar*:

Novi komentari

Preporučeni komentari

Nepreporučeni komentari

Akter on Facebook

Dr Goran Nikolić

Srpska ekonomija i Evropska unija

Prestanak evrointegracija bio bi težak udarac za domaću privredu

Zorana Mihajlovic

Ja verujem u Beograd

Verujem da dolazi vreme njegovog vaskrsnuća i razvoja

Dragan Đilas

Beograd može i mora još bolje

Uveren sam da građani to prepoznaju i da ćemo biti u prilici da nastavimo