Celuleks gel protiv celulita će vas potpuno oduševiti!

Postoji li lek protiv celulita? Moje lično iskustvo govori da postoji i da je on potpuno prirodan. U pitanju je „Celuleks“ gel, odličan preparat koji sam ja isprobala sasvim slučajno.

Zovem se  Jelena  i imam 27 godina. Ja nemam problem sa viškom kilograma ni celulit, ali nije uvek bilo tako. Moj problem javio se postepeno, onda kada sam počela da živim samostalno, bez roditelja. Vodila sam brz i lud život, radila, školovala se i provodila. A brzo sam se i hranila. Uglavnom bih kupila neko pecivo, picu ili neki drugi brz obrok i to je vrlo u jako kratkom roku ostavilo svoje posledice na mojim butinama i zadnjici. Dobila sam celulit!

S obzirom da nisam imala višak kilograma, taj  celulit je bio jako upadljiv i, čini mi se, vidljiv iz aviona. Nisam mnogo preterivala u svom doživljaju. Zaista sam imala velike, golim okom vidljive kvrge i rupe, a posebno su me iritirali jastučići iznad kolena. Celulit na butinama i zadnjici mogla sam i da prekrijem nekom malo dužom odevnom kombinacijom, ali krvržice iznad kolena su mi bile nerešiv problem ako nosim nešto kraće. Postepeno sam počela da se povlačim, da krijem noge i prestala sam da izlazim, jer nisam znala da postoji „Celuleks“  i  njihov sajt http://www.ovotaris.com/celuleks.html

Moje slučajno Celuleks iskustvo

Nisam se pomirila sa celulitom tek tako. Probala sam neke preparate, ali nisam bila zadovoljna rezultatima i pomirila sam se sa činjenicom da neću moći da ga se rešim. Govorila sam sebi da je to normalno, nasledno, da to sve žene imaju. Slušala sam „predavanja“ mojih prijatelja o zdravoj ishrani i promenila svoj stav prema hrani. Počela sam da jedem više salate i voća jer ni njihovo spremanje ne zahteva puno vremena, a peciva i testenine sam jela u izuzetnim slučajevima. Pila sam puno vode i očekivala čuda, ali nije ih bilo.

Celuleks gel

Ja sam veliki ljubitelj kozmetike i volim da isprobavam i eksperimentišem sa sredstvima za negu. Sa mojim  drugaricama često pričam o novim proizvodima i razmenjujemo iskustva. Na jednom okupljanju u mom stanu, jedna prijateljica je počela da pominje Celuleks kremu protiv celulita i da ga hvali. Čak ga je i ponela sa sobom da nam ga pokaže. Ja nisam mnogo marila jer sam već odavno bila ubeđena da tako nešto ne može da deluje i da lek protiv celulita ne postoji.

Ne znam da li je ona primetila moj problem i da li je gel ostao zaboravljen na mom stolu slučajno ili namerno. Ipak, ta „slučajnost“ naterala me je da ga probam. Kada su otišle , ja nisam odolela i morala sam da ga namažem. „Celuleks“ krema me odmah oduševila. Koža mi je odmah bila zategnutija i glatkija na površini i posle par minuta osetila sam kako dubinski deluje i hladi moju kožu baš dugo.

Odmah sutradan pozvala sam prijateljicu da je pitam gde je kupila „Celuleks“. Rekla mi je da se on jednostavno naručuje preko interneta na sajtu http://www.ovotaris.com/celuleks.html. Odmah sam pogledala o čemu se radi. Kada sam videla da je „Celuleks“ poptuno prirodan, jako sam se iznenadila, jer nisam verovala da prirodni preparat može onako da hladi. Saznala sam na sajtu da je  to zbog veće koncentracije aktivnih sastojaka. Moram priznati da me je to dodatno motivisalo da ga naručim.

Celuleks je izbrisao moj celulit i moje godine

Celulit nije bezazlen estetski problem većine žena. Na mene je jako loše uticao. Moj lud i brz život je iznenada prestao pod izgovorom na nemam više volje da izlazim i družim se. Istina je bila da nisam imala šta da obučem, a da se moj celulit na butinama i nogama ne vidi. Zato sam počela da nosim odeću u kojoj sam izgledala starije nego što jesam. Najviše me pogađalo kada mi kažu da imam preko 30 godina.

Celulex je posle 3 nedelje redovne i svakodnevne upotrebe znatno ublažio moj problem. Ponovo sam mogla da uđem u kratke suknje i šorceve i obnovim svoj društveni i ljubavni život. Našla sam dečka, vremenom i osnovala porodicu. Tako je to u životu sa slučajnostima. Nešto izgubiš, nešto dobiješ. Uz Celuleks kremu sam izgubila  celulit i nekoliko  godina koje su mi jedno vreme nemilosrdno dodavali. Danas je situacija obrnuta. Svima izgledam mlađa nego što jesam!

Mene je Celuleks krema potpuno oduševila. Ne samo da dubinski deluje i hladi, što me  baš opušta i prija,  nego uz to i fenomenalno neguje kožu. Moja je svilenkasta i glatka kao da sam koristila neki proizvod za luksuznu negu. Svima ga hvalim i relativno ga redovno koristim.  Onim prijateljicama koje mi ne veruju, „slučajno“ ostavim uzorak na stolu, ako ga imam pri ruci . Ni jedna nije ostala ravnodušna. Sve su ga naručile!

Vama mogu samo da ostavim svoje iskustvo i sjajan utisak koji je ostavio na mene. Na vama je da probate! Treba samo da odete na stranicu http://www.ovotaris.com/celuleks.html i poručite svoj primerak. Garantujem da ćete biti zadovoljni! I više od toga – Celuleks je gel protiv celulita koji će vas potpuno oduševiti!

You may also like...

1 Response

  1. Ilcho каже:

    Kako da se naracha za makedonija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *