Docek nove godine u Beogradu

Novogodišnji doček u Beogradu je već postala tradicija koja se mora doživjeti barem jednom u životu.

Beograd je dobro poznat po noćnom provodu koji ne prestaje tokom cijele godine. Tako da je sasvim očekivano da novogodišnja večer bude vrhunac noćnog izlazaka u Beogradu.

Doček nove godine u Beogradu se već u januaru počinje planirati. Već sada postoje ponude za Novu godinu od beogradskih klubova, restorana, splavova, hotela.

Ako želite da ugrabite savršeno mjesto za vas i vaše društvo onda je poželjno da to što prije učinite.

U Beogradu godinama nastupaju za Novu godinu najveće regionalne zvijezde koje upotpunjuju cjelokupnu atmosferu.

Do sada najavljena imena pjevača koji će nastupati su Aco Pejović, Saša Matić, Seka Aleksić, Jelena Karleuša, Mirza Selimović, Amar Gile, Nataša Bekvalac, Aca Lukas i mnogi drugi.

Sve što je potrebno da vi uradite jeste okupiri društvo, pronaći smještaj i rezervisati stol u jednom od beogradskih lokala.

Važno je napomenuti da Nova godina u Beogradu ne traje samo jednu večer već dvije!  Prvog januara u većini lokala se organizuje repriza najluđe noći u godini. Tako da je u Beogradu zagarantovan nezaboravan provod. 

Rezervacije za doček nove godine u Beogradu su obavezne 

Zbog velike popularnosti dočeka Nove godine u Beogradu rezervacije stolova su obavezne.

Stoga je vrlo važno da se na vrijeme dogovorite sa društvom ukoliko planirate provesti posljednju noć u godini upravo u ovom gradu.

Cijene rezervacija se kreću od 30 eura pa sve do 120 eura i više.

Sve zavisi od ponude i vrste lokala u kojem želite da dočekate 2023. godinu. Nešto više novca morat ćete odvojiti ako planirate doček u jednom od luksuznih beogradskih hotela.

Cijene ponuda za doček u hotelima se kreću od 100 do 150€ eura po osobi. U ovu cijenu je uključeno piće i hrana.

Jednako dobar provod je i u noćnim klubovima i splavovima. Cijene rezervacija se kreću od 30 do 70 eura.

Sve zavisi od pjevača koji nastupa i ponude koja je uključena u cijenu. Za nešto opušteniju varijantu možete se odlučiti za doček u kafani ili restoranima. Najčešće tu nastupaju poznati tamburaši,bendovi i pjevači narodne muzike. 

Novogodišnji doček u čuvenim kafanama na Skadarliji upotpunit će istinski doživljaj kafane, muzike i društva. 

Doživjet ćete sve ono što se u Beogradu čuva već stoljećima a to je kafanski provod uz najbolju muziku i ljude oko vas. Osim nove godine u poznatim beogradskim klubovima/restoranima/hotelima također organizira se javni doček.

Izvođači koji nastupaju na javnom dočeku obično se objave dva mjeseca prije nove godine. No, svakako da je i ovo odlična opcija da zakoračite u 2023. godinu.

Beograd je više od provoda

Beograd je poznat po mnogo stvari. Iako se često naziva balkanskim gradom koji nikada ne spava, te se ističe odličan noćni provod on nudi još mnogo toga.

Nekadašnji centar bivše Jugoslavije, trag osamanke vladavine, miks različitih nacija i kultura sve ovo Beograd čini posebnim.

Kada posjećujete ovaj grad uživat ćete u pogledu na rijeku Savu,cBrankov most, građevine koje su trag jednog vremena i ljudi koji imaju specijalnu energiju. Iako je riječ o gradu sa milionskim stanovništvom gdje je uvijek vječita gužva,buka i galama to ne spriječava da se njegov sjaj ne vidi i osjeti.

Nakon nezaboravnog dočeka sljedeći dan provedite šetajući se Knez Mihajlovom, Skadarlijom, uz rijeku Savu što će vam dodatno pomoći da u novu 2023. zakoračite odmorni i spremni na dalje pobjede. 

Kao što smo već na početku rekli Nova godina se barem jednom mora iskusiti u ovom balkanskom gradu. Za sve postoji mjesto u Beogradu, te ne sumnjamo da ćete uspjeti pronaći idealno mjesto za doček nove godine.

Ono što je najbitnije je da se kući nećete vratiti neraspoloženi, bez značajnih uspomena. Jer sa dobrim društvom, pravim gradom za provod i energijom zagarantovan je provod koji ćete prepričavati vašoj unučadi. Uvjerite se u magiju nove godine u Beogradu te na vrijeme rezervišite vaše mjesto.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *