Idete na babine? Evo zašto su ogrlice za bebe najbolji poklon

Onda kada dođe vreme za babine, svi se pitaju koji je to najbolji poklon kupiti bebi, tako da istovremeno bude dragocen i praktičan kako detetu, tako i roditeljima. I dok se mnogi odlučuju za igračke ili garderobu, ili se pak okreću čuvenom davanju koverte – što izvesno jeste praktično, ali nimalo originalno – mi vam ovom prilikom predlažemo da kupite ogrlice za bebe.

Zašto baš ogrlice za bebe?

Ovo nisu obične ogrlice za bebe od plastike koje služe kao ukras ili nakit, jer mi mislimo na ogrlice za bebe od baltičkog ćilibara, koje imaju prirodna lekovita svojstva, a koje će poslužiti roditeljima tek nešto kasnije – ond akad počnu da niču prvi zubi.

Međutim, oni će vam bez sumnje upravo u tom trenutku biti najviše zahvalni, jer je ovaj proizvod poznat kao najefikasniji i najdelotvorniji prirodni proizvod koji umiruje bebu i omogućava joj zdrav i miran san u toku perioda detinjstva kada niču prvi zubići – a to će, bez sumnje, i roditeljima olakšati njihovu muku.

Kako deluju ogrlice za bebe?

Ogrlice za bebe od baltičkog ćilibara imaju veoma jednostavnu primenu i veoma dobro deluju na dete. Naime, dovoljno je nositi ih u toku dana kako bi se pozitvni efekti na bebino zdravlje i mir iznova pokazivali. Pošto je baltički ćilibar bogat sukcinatnom kiselinom koja je poznata kao analgetik, to su ogrlice za bebe veoma popularne u svetu i kod nas kao najbolje prirodno sredstvo za umirivanje svih upalnih procesa u telu. U dodiru sa kožom, ogrlice za bebe ispuštaju minimalne količine ove kiseline, tako umirujući bebu, smanjujući razdražljivost i omogućavajući joj dobar i miran san, a samim tim i obavljanje svakodnevnih aktivnosti u toku dana i pravilan razvoj.

Sve navedeno odličan je razlog da se definitivno odlučite da ogrlice za bebe postanu poklon kojim ćete obradovati novopečene roditelje.

Zašto se smatraju posebno lekovitim?

Neretko se pominje i da su ogrlice za bebe posebno lekovite, upravo zbog njihovih pozitivnih uticaja na celokupno bebino zdravlje. Kako umiruju upalne procese, a posebno bol koja nastaje zbog napetosti u desnima, one istovremeno na zdrav i prirodan način pomažu izgradnji dečjeg imuniteta. Na ovaj način, zatvara se mogućnost upliva štetnih bakterija ili napada virusa, dok se istovremeno jačaju odbrambeni mehanizmi deteta redovnim spavanjem i sprečavanjem psihičke iscrpljenosti koja nastaje usled svakodnevne razdražljivost zbog nicanja zuba.

Zbog toga se ogrlice za bebe od baltičkog ćilibara smatraju posebno lekovitim, kako kada je u pitanju pomenuta poteškoća, tako i kada je u pitanju celokupno bebino zdravlje.

Kako je najbolje kupiti ogrlice za bebe?

Iako se danas ogrlice za bebe prodaju gotovo na svakom ćošku, preporuka stručnjaka, budućim roditeljima je da izbegavate kupovinu u radnjama i okrenete se direktno licenciranim proizvođačima i prodavcima koji će vam sigurno pružiti najbolju uslugu, pošto se dešava da se u neovlašćenim radnjama prodaju neoriginalni proizvodi.

Pošto se ogrlice za bebe prave ručno, to je i svaka unikat, baš kao i kamenčići od kojih su sastavljene.

Dostupne su u svetlijim i tamnijim nijansama konjaka, te pored toga što su prirodno lekovite, predstavljaju i sjajan „modni detalj“ svakom dečaku ili devojčici.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *