Kako da Vaše kupatilo izleda ultra moderno za pristojan novac?

Renoviranje i opremanje kupatila je priličan finansijski izdatak za svaku porodicu. Ovi radovi podrazumevaju skidanje i postavljanje novih pločica, tuš kabine, sanitarije, kupatilske galanterije i nameštaja za kupatilo, dakle mnogo elemenata treba kupiti za novo kupatilo i još plus platiti majstora. Zbog svega ovoga mnogi se odlučuju za kupovinu sanitarije i pločica koje više nisu u modi samo kako bi uštedeli, ne vodeći računa o dizajnerskim trendovima u uređenju kupatila. Pored toga, mnogi se odlučuju za lošiju sanitariju, baš zbog uštede, a sve ovo ih na kraju, zbog čestih kvarova, košta mnogo više nego da su na početku kupili kvalitetne stvari. Mi smo otišli u Nantes kupatila i dobili nekoliko saveta kako da se za pristojan novac kupatilo opremi tako da izgleda ultra moderno.

Odaberite dobre pločice

Kako su nam u Nantesu rekli, prva stvar od koje počinje kupovina za kupatilo su zidne i podne pločice. Keramičke pločice su te koje ostavljaju najjači utisak u kupatilu i na osnovu njih se kasnije bira i sa njima usklađuje kupatilski nameštaj. U poslednje vreme su moderne pločice velikih formata, uglavnom sa mat završnom obradom. Ono što je interesantno je to da se sve češće biraju tamne pločice čija završna obrada podseća na kamen, drvo ili beton.

Osim ovih mat, tamnih pločica, u poslednje vreme su moderne i male, retro bele pločice visokog sjaja, koje se kombinuju sa crnim kupatilskim nameštajem i tuš kabinama.

Ako, ipak više volite bele, velike pločice, najbolje bi bilo da uzmete neke reljefne, postoje i one sa mat završnim radom, koje ćete uklopiti uz kupatilski nameštaj boje drveta i podne pločice sa završnom obradom koja podseća na beton ili kamen.

Birajte tuš kabine od ojačanog akrila

Kako su nam u Nantesu rekli, u poslednje vreme su najmodernije tuš kabine ravnih linija od ojačanog akrila. One su jednostavne za ugradnju i lake za održavanje, s obizirom na to da se na njima ne zadržava kamenac koji utiče na promenu boje, što je bio slučaj sa starim, keramičkim tuš kabinama.

Montiraju se tako što se prvo postave zidne i podne pločice i kanalica – slivnik se ugrađuje u ravni sa podom. Ovo je prilično jednostavno i za dalje održavanje kupatila, jer je, zahvaljujući ovakvim tuš kabinama, mnogo lakši pristup prilikom promene sifona.

Nantes nudi i hidromasažne tuš kabine, ukoliko želite da priuštite sebi pravu masažu prilikom tuširanja. Jeste da su one malo skuplje, ali budite sigurni da će Vam se svaki uloženi dinar isplatiti nakon samo jednog tuširanja, kada osetite da Vam je sva napetost iz vrata i ramena nestala, kao da ste bili kod masera.

Birajte ugradnu tehniku kažu u Nantesu

Nakon što ste odabrali kvalitetne pločice i tuš kabinu već ste na pola puta do ultra modernog izgleda kupatila. U firmi Nantes nam preporučuju da se odabere ugradna tehnika za sanitariju, wc šolju i baterije za tuš. Kako kažu, ovo je u poslednjih nekoliko godina pojeftinilo, a i dalje deluje moderno i elegantno i što je važnije, štedi prostor u kupatilu.

Kupatilski nameštaj uskladite sa pločicama

Na kraju, kupatilski nameštaj treba uskladiti sa pločicama i sanitarijom. Kako su nam u Nantesu rekli, najpopularniji je onaj u boji drveta koji se kombinuje sa tamnim „kamenim“ pločicama i koji prostoru daje dodatnu notu modernosti. Zatim tu su i elegantni crni i beli kupatilski ormarići. Dodajte tome i neko veliko ogledalo i kupatilo će Vam biti uređeno po poslednjim dizajnerskim trendovima.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *