Keš krediti za reševanje finansijskih problema

kes-kredit

Da su krediti i dalje svakodnevna pojava kod većine građana Srbije pokazuju mnogo istraživanja. Bez obzira da li se renovira stan ili obnavlja stara garnitura, kupuje polovni automobil ili se pokreće sopstveni biznis, potreban je određeni kapital. Tada na scenu stupaju krediti i banke. Krediti su upravo mala pomoć, finansijska sredstva koja pomažu da se sprovede određen, zamišljen plan ili posao. A mesto gde se može doći do ove neophodne finansijske  pomoći i gde se prvo odlazi su banke. Postoji nekoliko vrsta kredita, što zavisi od namene i vremenskog perioda na koji se traži odobrenje kredita.

Banka ovu finansijku pomoć ustupa na određeno vreme i pod određenim uslovima, pri čemu se klijent obavezuje na nadoknadu odnosno kamatu za korišćenje određenog kredita, koju isplaćuje u ugovoreno vreme.

Gotovinski „keš“ krediti ili nenamenski kako samo ime ukazuje ne zahtevaju imenovanje svrhe zbog koje se kredit podiže, što ih i razlikuje od potrošačkih kredita, gde klijent mora da navede namenu i predračun, na osnovu kog banka odobrava kredit ili ne. Stambeni krediti ostaju najpopularniji i najtraženiji potrošački krediti.

Građanima su krediti najčešće potrebni nakon godišnjih odmora. Tada je veći deo ušteđevine potrošen, a sledi zima, spremanje slava i zimnica, Nova godina, novi odmor, obnova zimske garderobe, spremanje dece u školu. Treba obnoviti zimske gume za automobil, kupiti neophodnu automobilsku opremu za hladnije dane. A ne treba zaboraviti na nepredviđene i neočekivane troškove koji se javljaju u hodu.

Do keš kredita brzo i lako

Blic keš kredit Addiko banke vam mogu pomoći u reševanju neplaniranih izdataka. Za odobrenje keš kredita potrebna je samo lična karta. Ukoliko je osoba klijent banke, nije potrebno da prilaže potvrdu o mesečnim primanjima i može podići kredit u roku od dva sata.

Za građane koji nisu klijenti Addiko banke, a zainteresovani su za Blic keš kredit, potrebna je potvrda poslodavca o mesečnim primanjima zaposlenog. Nakon dostavljanja ove potvrde, gotovinski kredit mogu podići u roku od 24 sata. Mesečna rata Blic keš kredita Addiko banke je uvek ista i ne javljaju se dodatni troškovi.  Maksimalna suma koja se može podići je 600.000 dinara. Rok otplate kredita je na pet godina.

Jedna od pogodnosti je upravo odsustvo viška papirologije. Poznato je koliko administracija oduzima vreme i zahteva dodatne izdatke. Sa Blic keš kreditima ne morate više stajati u redu i po nekoliko sati i vraćati se po još jedan, zaboravljeni list. Sve se rešava u nekoliko koraka.  Zato je Blic gotovinski kredit pravo i jednostavno rešenje koje može pomoći prilikom neočekivanih finansijskih problema.

Renoviranje i adaptacija stana ili poslovnog prostora, kupovina novog automobila, obnova starog nameštaja, spremanje zimnice, kupovina udžbenika za novu školsku godinu i nove garderobe, spremanje slave i kupovina novogodišnjih poklona neće  predstavljati problem za vaš budžet. Blic keš krediti na dohvat ruke, najbolje rešenje da realizujete sve što ste zamislili. Dobra, finansijska pomoć za rešavanje svih neočekivanih troškova.

You may also like...

1 Response

  1. VICTORIA SALGADO каже:

    Hoćeš li dobiti kredit? Da li vam ozbiljno zahteva hitan zajam da započnete svoj biznis? Da li ste u dugu? Ovo je vaša šansa da postignete svoju želju, pružamo lične kredite, poslovne kredite i sve vrste kredita sa 2% kamate za više informacija molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila (victoriasalgadoloanfirm@gmail.com)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *