Leto bez celulita: kavitacija

Ako želite da ovoga leta konačno zablistate na plaži i rešite se masnih naslaga koje uporno, već godinama, naručavaju Vaše potpuno zadovoljstvo svojim telom, kavitacija i ovo doba godine najbolje su rešenje za Vas.

Kao najbolja metoda za skidanje upornih naslaga masti, bezbolna, neinvanzivna i laka za oporavak, kavitacija je proces kome se podjednako podvrgavaju i žene i muškarci i koji je i kod nas, i to s razlogom, postigao veliku popularnost.

kavitacija

Otkrivamo Vam zašto je kavitacija najbolji način postizanja idealne linije, kako se vrši, i o čemu bi trebalo da vodite računa ako ovog leta želite da osvojite sve na plaži.

Kome je namenjena kavitacija i šta ona podrazumeva

Kavitacija podrazumeva tretman ultarzvučnim talasima, koji deluju direktno na određene masne naslage. U zavisnosti koji deo tela Vam je konkretno problem: stomak, butine, nadlaktice i slično, kavitacija ovakvim delovanjem razbija masne ćelije.

Naravno, ovaj tretman namenjen je svima onima koji žele da se otarase masnih naslaga jednom zauvek, ali se pre toga preporučuju konsultacije sa stručnom osobom. Kavitacija se nikako ne sme izvoditi kod osoba koje imaju zdravstvene smetnje ili žena koje su u drugom stanju. Iako neinvanzivna metoda, kavitacija nije preporučljiva ni gojaznim osobama, već je namenjena onima koji imaju tzv. „zdrav“ višak kilograma i žele estetski da unaprede svoje telo.

Kako posle tretmana

Nakon što se sprovede kavitacija, masne ćelije i dalje ostaju u telu – i pošto napuste određenu regiju. Kako bi se one izbacile, preporučljivo je da se kavitacija sprovodi uz limfnu drenažu, koja podstiče njihovo izbacivanje.

Takođe, kavitacija se kombinuje sa preporučenom ishranom i treninzima, jer se kroz znoj najbolje izbacuju ostaci masti iz tela. Upravo zbog toga, kavitacija se smatra najdelotvornijim bezbolnim tretmanom, koji ujedno i pokazuje najbolje rezultate. To je, naravno, i razlog zbog kog je kavitacija postala toliko popularna, kako u svetu tako i kod nas. Od svih tretmana kojima je cilj redukcija telesne mase, ona je ubedljivo najpreporučljivija, kako od strane lekara tako i od onih koji su joj se podvrgli.

Koliko košta kavitacija i gde je treba raditi

Kao tretman, kavitacija traje oko sat vremena i radi se na sedam do deset dana. U zavisnosti od broja preporučenih tretmana, određuje se i njena cena. Trebalo bi skrenuti pažnju da, kao veoma zastupljen tretman, kavitacija sve u svemu ne košta mnogo, pogotovo ako se uzme u obzir da već nakon prvog tretmana nestaje od 2 do 5 cm u obimu tretirane regije.

Iako je kavitacija metoda koja podrazumeva rad sa aparatom koji se prevlači preko gelom namazane regije, ostavljajući osećaj toplote i relaksacije, veoma je važno i gde ćete se odlučiti da je radite.

Naime, kavitacija je preporučljiva za sprovođenje isključivo u sertifikovanim salonima lepote koji Vam mogu obezbediti i konsultacije sa lekarom, obavezne pre sprovođenja tretmana. Zbog toga se nikako ne savetuje da se kavitacija bira u salonima koji nude atraktivne popuste i niže cene, a čiji je rad sumnjiv. Iako bezbolna, kavitacija nikako nije preporučljiva onima sa, makar i manjim, zdravstvenim problemima, te vodite računa koji salon birate.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *