Mala soba, veliki televizor: Kako uklopiti omiljene uređaje u skučen enterijer

Mnogi od nas su megalomani, uvek žele više, veće i još, pa tako na kraju završavaju u krajnje komičnim situacijama tipa – kupili smo najnoviji i najmoderniji televizor koji je, gle čuda, preveliki za naš životni prostor i sobu za koju smo ga namenili. I, šta sad? Kako omiljeni (ali preveliki) uređaj uklopiti u skučen prostor? Ipak, zahvaljujući gotovo svakodnevnom napretku ne samo tehnologije već i njenih pratećih elemenata i opreme, ovo više ne mora da bude problem jer, u ovom slučaju, nosači za televizore su stvarčice koje su spas!

Kako funkcionišu nosači za televizore

Nosači za televizore se lako ugrađuju u zid vašeg doma, odnosno prostorije u koju želite da smestite svoj novi televizor. Kao takvi, omogućavaju vam da svoj uređaj držite na visini, što ne samo da štedi vaš prostor, već omogućava i samom televizoru da bude visoko, zaštićen, na sigurnom. Ono što je važno kada su nosači za televizore u pitanju je to da, iako postoje takozvani univerzalni nosači za televizore, uvek je pametnije odabrati model koji odgovara baš vašem televizoru, kako biste bili sigurni da će se uklopiti u njegovu dimenziju, ali i izdržati njegovu težinu. Takođe, sami nosači za televizore moraju biti što fleksibilniji kako biste lako mogli da pomerate televizor i prilagođavate ugao gledanja.

Gde nabaviti nosače za televizore

Nosače za televizore možete pronaći u gotovo svim radnjama koje između ostalog i prodaju televizore, ali i drugu opremu za elektronske uređaje. Njihova cena zavisi od karakteristika, kvaliteta i izdržljivosti, a najjednostavniji modeli se mogu naći i za 1000 dinara. Ako pak želite nešto posebno, nešto jače i izdržljivije, onda se spremite da izdvojite i nekoliko hiljada po nosaču za televizore.

Sve prednosti nosača za televizore

Nosači za televizore ne samo da spašavaju u situacijama kada shvatite da se veliki televizor koji ste kupili baš i ne uklapa u vaš mali životni prostor, ali čak i da živite u prostranom domu – značiće vam! Televizor je zahvaljujući njima podignut na visinu koja nudi odličan ugao gledanja, za još bolji doživljaj, a kada je tako visoko, televizor je zaštićn i od „napada“ vaših mališana i njihovih igračaka, kao i kućnih ljubimaca. Naravno, kako bi bio zaštićen čak i na toj visini, obavezno odaberite nosač za televizor koji je izdržljiv i jak i prilagođen vašem uređaju.

Bez obzira na to da li je prostorija u kojoj se televizor nalazi mala ili velika, značiće vam da televizor bude izdignut kako biste mesto gde bi stajla polica sa televizorom na njoj mogli da iskoristite mnogo pametnije i kreativnije. Na primer, u redu, sama polica može da ostane, ali umesto što će na njoj stajati TV, možete je obogatiti omiljenim knjigama, pločama, biljkama, fotografijama i drugim dragim uspomenama. A možda vam je baš nedostajalo to malo prostora kako biste u sobu ubacili novi francuski ležaj ili ugaonu garnituru? Uglavnom, kada uređujete svoj stan i kada želite da uštedite prostor na ovaj način, koje god veličine on bio, verujemo da ćete i te kako znati kako da iskoristite to slobodno parčence svog doma!

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *