Ovo su bile najpopularnije haljine ovog leta

Leto, sunce, more – vreme je za haljine! Svaka dama želi baš ovog leta da izgleda najbolje do sad. Iako nije bilo vremena za mnogo treninga i zdravom ishranom, još uvek vaša odevna kombinacija može da prevaziđe sve nedostatke na vašem telu! A šta je bolje od savršene haljine?

Ove godine izbor haljina je najveći do sad. Od slatke retro sa cvetovima do elegantne haljine sa sečenim ramenima,  prikazujemo vam najpopularnije haljine za ovo leto.

Bohemijska poletna haljina

bohimijska-haljina-1Ova haljina zrači energijom! Raznovrsnost boja zajedno sa viskozom predstavlja savršenu letnju kombinaciju. Vezuje se oko vrata, i leđa su poluotvorena, čime se dobija na zavodničkom izgledu. Dužina haljine je malo iznad kolena, što je savršeno ne samo za šetnju pored mora, već i u gradu po velikim vrućinama.

Haljine sa detaljima na ramenima

Ovom suptilnom, elegantnom haljinom se postiže donekle ozbiljan izgled i otvora mogućnost za odlazak na posao u njoj. Ali, to je nikako ne čini dosadnom i manje primamljivom za noćni izlazak! Detalji na ramenima mogu biti u različitim oblicima, gde samo par dobrih cipela upotpunjava ceo nesvakidašnji „look“.

Haljine sa animal motivima

animal-print-haljineAnimal print je dugo bio van modnih izbora, ali ovog leta haljine sa prugama žirafe, zebre ili različitim plovodima mora poput meduze i rakova, postaju novi trend! Ovakve haljine su uglavnom skupocene jer su kreirane od poznatih dizajnera (Roberto Kavali). Mogu da budu svečane za noćnu varijantu, ali i u jarkim letnjim bojama odlične su za sunčani dan.

Sportske haljine

Gledajući teniserke  i njihov stajling na terenima, dizajneri su shvatili da baš one postaju neophodne i u svakodnevnici. Njihove boje, dužina i isticanje figure privukle su veliki broj žena, i ovo leta one su totalno „in“. Iako kreirane malo suptilnije od pravih teniserskih haljina, one odišu sportskim duhom i u kombinaciji sa žutim, roze ili šarenim patikama postižu fenomenalan efekat! Ove haljine su savršene za vožnju biciklom ili rolerima, ali i za jutarnju kafu u obližnjem kafiću.

Haljine sa otvorenim ramenima

Dugo su se haljine sa otvorenim ramenima smatrale elegantnim, sofisticiranim i predviđenim za večernji izlazak. Ovog leta se konačno ta praksa menja! Otvorena ramena postaju popularna za šetnju po gradu, za ljubavni sastanak, ali i odlazak na plažu. Može još uvek da se nosi kao elegantna, ali takođe dobija opušteniji „look“, uklapajući je sa određenim nakitom. Velike minđuše ili suptilna ogrlica čini ovu haljinu savršenom za svaku priliku.

Prugaste haljine

Nijedno leto ne može da se zamisli bez prugastih haljina! One su stvorene za sve. Da li će to biti izlet u obližnjem parku, šetnja kejom ili večernji izlazak – pristaju svemu! Ono što je ovog leta drugačije su proporcije i mesto apliciranja prugi. Dizajneri su se potrudili da budu inovativni i unaprede već viđene prugaste haljine unoseći paletu boja, kao i dodatnih detalja među samim prugama.

Kragna haljina

Poslednja haljina koju predstavljamo kao apsolutni hit ovog leta je, začudićete se, haljina sa kragnom! Iako izgleda pomalo konzervativno i kao da pripada u zimskom delu ormana, ovaj tip haljine je najpopularniji na svetskoj modnoj sceni. Skromnost, zatvoren dekolte i jednostavna dugmad predstvljaju savršen izbor za svaki deo dana.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *