Tražite stan na dan u Beču – pogledajte najpopularnije apartmane koji se mogu iznajmiti

Pred vama su 3 najpopularnija apartmana u Beču koji će izaći u susret vašim potrebama i željama i učiniti sve da vaš boravak u Beču bude za pamćenje.

1. Joyn Vienna

Joyn, kao brend koji nudi uslugu stan na dan, odnosno uslugu kratkoročnog stanovanja, simbol je nove, neustrašive generacije, za one koji su stalno u pokretu, koji nisu vezani za jedno mesto ili prevaziđene ideje o tome kako treba živeti i raditi.
Enterijer ovih stanova je neverovatno privlačan i prijatan. Akcenat je na modernom minimalističkom stilu, ali sa primesama jarkih boja poput žute, plave i zelene, koje u isto vreme i razbijaju minimalizam i idu savršeno sa njim. Pored divnog nameštaja, stan na dan Beč poseduje sve što je potrebno gostima: od klime, interneta, televizora do kompletne kuhinje i prelepog kupatila.
Doručak ne ulazi u cenu kirije, ali ulazi kafa i voda koju možete popiti na recepciji. Gosti treba da znaju da se mnoge dodatne usluge naplaćuju poput parkinga i pranja veša. Takođe u stanu ne postoje dodatni kreveti i ne možete tražiti dodatni nameštaj zbog čega treba biti vrlo obazriv pogotovo ako dolazite sa malom decom.
Pušenje u stanu nije dozvoljeno kao ni čuvanje ljubimaca, ali zato imate neverovatan pogled sa balkona i bitne znamenitosti u blizini.

2. Apartmani An der Riemergasse

Stanovi u ovom apartmanu spadaju u najbolje ocenjene stanove i to sa velikim pravom. Kada pogledate fotografije stanova biće vam sve jasno. Nasuprot minimalističkom objektu Joyn, stanovi ovog apartmana odišu spojem raskošnog, elegantnog tradicionalnog i modernog stila. Stanovi podsećaju na prostorije muzeja i galerija, a posebnu magiju stvaraju jake boje zidova, nameštaja, tepiha i posteljine. Jake boje poput pink, crvene, žute, narandžaste, zelene i plave variraju od sobe do sobe, kao i kombinacija više boja naročito su zanimljive deci i uopšteno ovi stanovi pogodni su za porodice.
Svaki stan je odlično opremljen svim novim aparatima, posteljinom, peškirima i novim nameštajem. Dodatni krevet je moguć u ovim stanovima, a kada se radi o deci do 6 godina ova usluga je besplatna.

Od medija i tehnologije takođe vam je sve na raspolaganju kao i zabave porodičnog i dečjeg sadržaja, jedino se usluge čuvanja dece naplaćuju. U sklopu objekta nalazi se biblioteka. Parking, kao i usluge pranja i peglanja veša se naplaćuju, ali u stanu se nalazi sve od malih i velikih kućnih aparata tako da vam usluge za veš i kuhinju nisu ni potrebne.

Pušenje je zabranjeno, ali možete povesti svog ljubimca sa sobom.

3. Rafael Kaiser – Premium Apartments City Centre

U potpunosti opremljeni stanovi na dan u Beču visoke klase za kratkoročne i dugoročne boravke. Nalaze se na najlepšim lokacijama i popularnim turističkim oblastima u Beču i Gracu.
Stanovi na dan i apartmani su prilagođeni potrebama gostiju. Stil i uređenje stanova su posebni elementi i pridaje im se veliki značaj u šta ćete se uveriti kada odete. Izuzetno raskošan i luksuzan izgled soba će vas ubediti da ste u nekom filmu.
Poseban pečat ovom mestu daju motivi iz životinjskog i biljnog sveta, kao i geometrijski motivi, sve ono što je karakteristično za poslednje dve godine u svetu mode i dizajna. Gostima je sve dostupno od kuhinjskih elemenata i aparata. Ukoliko baš ne želite da peglate ili perete stvari dostupne su i te usluge, ali se naplaćuju. Unošenje dodatnog kreveta je moguće i besplatno samo ako se radi o deci ne starijoj od 3 godine.
Cena stana ili apartmana ne uključuje doručak. Pušenje nije dozvoljeno, niti su dozvoljeni kućni ljubimci, takođe postoji period za tišinu koji je na snazi od 22h do 7h.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *