Treba vam garaža? Smatrajte problem rešenim!

Dosadilo vam je da po sat vremena obigravate po okolnim ulicama kada želite da se parkirate. Na taj način, osim vremena, gubite živce i novac koji je potrošen za benzin. U špicu, u frekventnim beogradskim ulicama možete i po sat vremena bezuspešno da tražite parking najbliži vašem domu ili poslu.

Sigurno ste bili u prilici da prolazite vozilom kroz ulice tražeći parking najbliži domu, ali zbog prezauzetosti parking mesta, sve više i više se udaljavate od doma. Znate da su javne garaže prezauzete, a i nisu vam dovoljno blizu stana. U neverici ste i dosta vam je svega. Tako je, nažalost, i u drugim većim gradovima u Srbiji.

Gradovi u Srbiji nisu projektovani sa adekvatnim parking prostorom i gotovo je umetnost premošćavati taj problem iz dana u dan. Garaže u Beogradu su prava blagodet za svakog vozača. Da ne pominjemo one koji su zaista vezani za svog četvorotočkaša i žele da ga sačuvaju od „čukanja“ na parkingu. Garaža je, praktično, jedini spas od obijanja i krađe automobila, bez obzira na sve naprednije alarmne sisteme.

Kupiti ili iznajmiti garažu?

Dakle, najbolji izbor za pomenute probleme je obezbeđivanje garaže za automobil. Ako niste te sreće da je nasledite ili dobijete besplatno na korišćenje, možete da birate između kupovine garaže i iznajmljivanja. Kupovina garaže je sjajna odluka ukoliko ste sigurni da nećete u skorije vreme menjati stan ili kuću.

Tada vam je poznato u kom kraju je najzgodnije odabrati garažu. Cene garaža u Beogradu se kreću oko 1000 evra po kvadratnom metru, ali to značajno varira od opštine do opštine. Cena garaže zavisi od lokacije, opremljenosti i opšteg stanja objekta. Ukoliko tek kupujete stan, nije na odmet da razmislite o objedinjavanju troška stana i garaže.

Ako se odlučite za iznajmljivanje garaže, obično imate mogućnost izbora u okolini stana ili poslovnog objekta. Iznajmljivanje manje garaže, za jedno vozilo se kreće od 50 evra za one stare i slabo opremljene. Slična je cena i za iznajmljivanja garažnog mesta u zajedničkim garažama novijih stambenih blokova.

Cena ide do hiljadu evra za velike novije garaže koje primaju više vozila i nalaze se u centralnim gradskim zonama. Pre odlučivanja za određenu garažu probajte da predvidite svoje potrebe, to jest, za šta će vam sve trebati garaža. U nekim garažama možete oprati automobil, parkirati motor i bicikle, popakovati alat i odložiti stvari koje nemaju mesto u stanu. Nakon obezbeđivanja prostora za svog omiljenog četvorotočkaša možete preusmeriti svoje vreme i energiju na bitnije stvari od traženja parkinga.

Sve garaže na jednom mestu

Sajt Tvoja garaža pruža mogućnost pronalaženja garaže za prodaju i izdavanje u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Možete steći pravi utisak o tržištu garaža u pomenutim gradovima, kao i uvid u značajne karakteristike garaža koje su u ponudi. Sajt je pregledan i jednostavan za upotrebu, tako da omogućava lagano kretanje kroz kategorije koje su vam potrebne.

Korišćenje sajta je besplatno i ne podrazumeva davanje provizije za usluge sajta prilikom kupovine ili iznajmljivanja. Kada se odlučite za neku garažu kontaktirate direktno vlasnika ili agenciju zastupnika i postižete dogovor. Svaki oglas sadrži lokaciju, opis objekta, podatke o opremljenosti i kontakt telefon vlasnika ili zastupnika. Sajt Tvoja garaža je pouzdan saveznik vas i vašeg vozila.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *