Dizni Otvara Hotel “Ratovi Zvezda”

Ako ste ljubitelj “Ratovi Zvezda“ poput 80% populacije, verovatno već duže vreme nestrpljivo čekate da saznate više detalja o Star Wars: Galactic Star Cruiser hotelu. Kao što već možda znate, ovaj hotel je originalno trebalo da se otvori ove godine, međutim otvaranje je pomereno za proleće 2022. godine.

Prva i najbitnija stvar koju je Dizni objavio jeste cena obitavanja u ovom hotelu. Nažalost, neće vam se svideti ono šta sledi. Izgleda da će ovaj hotel biti ograničen na izuzetno bogate, sa dvonoćnim boravkom od $4809 za dve odrasle osobe.

Svi aranžmani za odmor predstavljaju dvodnevno, dvonoćno iskustvo. Gosti ne mogu ostati duže ili manje od dve noći. Tačan razlog za ovakvu odluku još uvek ne znamo. Tri gosta u jednoj kabini, dve odrasle osobe i jedno dete će ukupno koštati $5299, dok cena za četiri osobe košta $5999.

U cenu ulaze obroci i ulaz u Diznijev Holivud Studio drugog dana vašeg putovanja. Svaki gost će dobiti dva doručka, dva ručka i dve večere na brodu. Da li je za ovo iskustvo vredno isprazniti svoje džepove zavisi samo od toga koliko cenite i želite impresivno iskustvo u hotelu sa tematikom Ratova Zvezda.

Neosporivo je da će ovaj hotel imati dosta toga da pruži svojim gostima, pogotovo za cenu koja je poprilično velika. Ne očekuje se ni manje ni više od savršenstva i nezaboravnog iskustva. Jedina stvar koja nedostaje ovom hotelu jeste tematski kazino Ratova Zvezda sa sve ljubitelje kocke.

Unutrašnjost Kabina i Apartmana

Cilj ovog hotela jeste da se zaista osetite kao lik u univerzumu kanona Ratova Zvezda, pa je samim tim brod i dizajniran za manju, intimniju grupu putnika. Ovaj hotel će imati samo 100 kabina i apartmana, što je baš malo u poređenju sa drugim Dizni hotelima.

Poređenja radi, Diznijeva Karipska plaža ima oko 2000 soba, a čak i oni intimni deluxe hoteli, nude više od 600 soba. Samim tim, ako zaista želite da doživite ovo, spremite svoje kreditne kartice da kada se najave datumi odmah možete da rezervišete.

U sobama sa pet spavaćih soba biće dostupan krevet na razvlačenja. Dizni je čak i uspeo da pronađe način da sklopi HVAC tematiku, sa nekim hladnim otvorima na spoljnom zidu. Tamo gde biste obično našli hotelski prozor, imate pogled na galaksiju koja leti pored Halciona na svom putovanju. Generalno, svaka kabina će imati barem jedan prozor sa pogledom na galaksiju.

Rezervacije

Prošle godine, tik pred zatvaranje sveta, Dizni nas je zadirkivao da će se rezervacije otvoriti kasnije ove godine. Međutim, iz očiglednih razloga to se nije dogodilo. Generalno, očekujemo da rezervacije neće biti objavljene sve dok Dizni ne bude siguran da je 100% bezbedno i dok ne bude vreme za potpuno odmaranje i zabavu.

Glavni razlozi zašto treba da budete u pripravnosti ako planirate da rezervišete svoju kartu su to što će cena verovatno da skače s obzirom da Dizni retko kad snižava cene. Ali zato ćete biti među prvim ljudima na čitavom svetu koji su stekli ovo novo i zanimljivo iskustvo.

Za kraj, očekuje se da će primarna demografska kategorija preći sa “hardcore“ fanova na imućne goste koji žele da se njihova poseta Diznijevom Svetu sastoji od svega najboljeg. U prevodu – bogati roditelji sa decom koja uživaju u Ratovima Zvezda.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *