Mesečni horoskop za decembar 2016 za Blizance

Ovaj period pred Novu godinu 2017 doneće vam bogat društveni život. Značajan preduslov za tako nešto biće aktivno učestvovanje u svim procesima u bliskoj okolini i blagovremeno rešavanje svih spornih situacija i pitanja.

Blizanci, slika: https://pixabay.com

Blizanci

Na svim poljima očekuju vas srećni zaokreti, bićete smeliji nego inače. Poslovne i ljubavne aktivnosti možda će se preplitati, a moguće je i poznanstvo preko posla.

U svakom slučaju dosta stvari će se izdešavati, a praznici će vam doneti ništa drugo do radost i veselje. Potrudite se da budete fizički aktivni.

Horoskop blizanci decembar 2016: Posao i novčane prihode

Ovo je period kada ćete imati podršku uglednih osoba za vaše sveže ideje. Zarada dolazi kao posledica predanog rada i istrajavanja na originalnosti. Ne odbacujte olako nagrada i priznanja – zaslužili ste ih. Sredinom meseca imaćete neke nesuglasice i nesporazume na poslu. Trudite se da ih prevaziđete mirnim putem i razgovorom, kako ne biste sebe doveli u neprijatnu situaciju. Odnos sa autoritetima je u vašem slučaju nešto lošije postavljen u decembru.

Svoje ideje možete sprovesti u delo vrlo brzo. Ponekad imate utisak da vas u poslu uvek neko preduhitri u idejama koje vam se motaju po glavi neko vreme. Nemojte kritikovati saradnike, pošto ćete biti grublji nego što biste želeli, a to može biti pogrešno shvaćeno. Neke nove poslovne ponude će vam se otvoriti krajem meseca.

Osećate da dolaze bolji dani, tako da vam misli lete u želji za pozitivnim promenama. Ipak nemojte da idete toliko daleko, jer u jednom trenutku vašeg maštanja mnoge sitnice će proći pored vas. Novac očekujte oko 15. decembra, ali nemojte se previše opuštati, jer lako možete zapasti u finansijsku krizu.

Horoskop blizanci decembar 2016: ljubav, porodični i društveni život

Osećate da vam treba stabilnost i sigurnost u okviru emotivne veze. Razmišljate i o sigurnim vodama, tako da će mnogi od vas u ovom mesecu krenuti stepenikom više kada je reč o ljubavi. Čekate samo pravi momenat i mirni ste sa tim. Imaćete dosta prilika za nova poznanstva, ali je vama u glavi osoba koju nikako da sretnete.

Sredinom meseca ćete čuti nešto u vezi sa tom osobom što će vas oraspoložiti. Za zauzete Blizance, ovo je mesec kada možete praviti dobre zajedničke planove, kratkoročne ili dugoročne. Takođe, zbog praznične atmosfere, doći ćete u iskušenje da se upustite u aferu sa osobom koju ste nedavno upoznali.

Ipak, tajne veze vam se ne savetuju i mnogi koji se nalaze u istim mogu se razočarati. Privući će vas osoba koja dolazi iz nekog drugog mesta, tako da ćete se zapitati da li da to uopšte pokrećete. Slobodni Blizanci će mesec koji im predstoji provesti okruženi gomilom prijatelja.

Horoskop blizanci decembar 2016 zdravlje

S obzirom na to da vam se vladalac, Merkur nalazi u znaku u kom se oseća mnogo loše i vi ćete osećati malaksalost i bićete nedovoljno moćni da se nosite sa zdravstvenim problemima. Potrudite se da ojačate imunitet u ovim zimskim danima. Vitamin C, smanjenje ugljenih hidrata sigurno će vam pomoći da ostanete neosvojiva tvrđava za viruse koji haraju. Stariji bi mogli da imaju problem sa hroničnim bolestima.

Godišnji horoskop za blizance za 2017, možete pogledati na linku: http://www.tt-group.net/horoskop/godisnji-horoskop.php.

Imajte u vidu da su u ovo doba godine naša svest i misli okrenuti ka prošlosti i da sve zdravstvene tegobe imaju veze sa zameranjem sebi ili drugima. Zato se okrenite ka nadolazećoj godini, iščistite misli i videćete da ćete biti mnogo srećniji i opušteniji.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *