Umetci za kosu – koje su njihove prednosti!

Svi znamo da duga i negovana kosa izgleda fenomenalno i gotovo sve žene teže upravo takvoj kosi. Jasno i zašto. Duga kosa, osim što izgleda lepo već sama po sebi, pruža vam mogućnost da radite najrazličitije frizure.

Ipak, muškarci kažu da ih jednostavno najviše privlači, te da je samo uredno puštena, negovana i svilena kosa sasvim dovoljna da dobijete njihovu pažnju!

Zaista, duga kosa je veoma ženstvena, odaje utisak jedne uredne dame. Svaka žena bi trebalo da teži tome da bude jedna dama, pre svega!

Sa druge strane, znamo koliko pažnje zahteva duga kosa, i koliko je vremena i truda potrebno da ona uvek bude fino negovana i zdrava. Tako da, sve žene koje su na putu do zdrave i duge kose, znaju koliko taj put nije nimalo jednostavan. Pa ipak, sav taj trud se isplati!

Postoje najrazličitiji načini da dođete do duge kose, a sve u zavisnosti od toga šta vama odgovara.

Naravno, prirodno je najlepše i najbolje, ali, na tom putu do oporavka kose i do postizanja dužine, potrebno je, uglavnom, da prođe i više od godinu dana. U međuvremenu, možete se poslužiti nekim trikovima, tako da vam kosa i u tom, takozvanom praznom hodu, izgleda odlično!

Zbog toga se slobodno možete odlučiti na umetke za kosu, a u nastavku teksta saznajte koje su njihove prednosti!

Dobar izgled – instant

Da, ugradnja ekstenzija vam odmah, sada, pruža onaj osećaj koji želite da postignete. I dok koračate ka cilju i negujete svoju kosu, puštate je, umetci vam mogu pomoći da se bolje osećate na tom putu!

Dobićete volumen i dužinu, tako da sa kosom napokon možete da radite različite frizure, ili je jednostavno pustite da vam pada preko ledja. Takva frizura je, ponavljamo, najatraktivnija! Oduvek, i zauvek.

Takođe, možete je samo pokupiti u visoki rep, ponytail. Ili se, možda, odlučite na bujnu punđu. Pletenice će od sada biti bujne, i odlično će vam pristajati!

Još, kada su umetci u pitanju, sad ih možete imati, a sad skinuti. Ako koristite umetke poput clip-in, ili na trake, onda ih možete koristiti po potrebi. Kada krenete na posao, fakultet ili sastanak, prikačite za par minuta i sredite frizuru. Kada dodjete kući, skinete i pustite svoju kosu da diše i odmara.

ekstenzije na cesljice

Pramenovi

Još jedna odlična stvar kada su umetci za kosu u pitanju, jeste ta da, ukoliko već imate odgovarajuću dužinu, ali želite promene poput pramenova, možete kupiti umetke i samo njih ofarbati. Na taj način ćete dobiti pramenove, bez oštećenja vaše kose!

Nije li to sjajno?!

Izbor

Kako su umetci za kosu postali popularni, i sve su popularniji, tako je i njihov izbor sve veći. Nekada su bili osnovni umetci, dok, danas, imate veliki izbor. Možda ne želite dugu kosu, već kosu srednje dužine, ili da svoju kratku kosu napravite bujnijom.

Da, umetke možete kupiti u najrazličitijim oblicima i bojama.

Još, cene se dosta razlikuju. Naravno, preporučujemo što kvalitetnije, ali nije nužno da su one i najskuplje.

Pre svega, potrebno je da se konsultujete sa vašim frizerom, da prema tipu vaše kose i potrebama, odredi kakvi su vam umetci zapravo potrebni. Onda odredite proizvođača.

Dugotrajnost i nega

Kako smo pomenuli, umetke za kosu možete raditi na duže, odnosno na par meseci, u frizerskom salonu. Ili, možete koristiti one koje ćete sami stavljati po potrebi.

Obe varijante su odlične, u zavisnosti o toga šta vama odgovara.

Nega je neophodna, kao i sa vašom kosom. Ali, pravilna, tako da ih ne oštetite ili da ne koristite preparate koji će vremenom omekšati umetke i pomoći im da skliznu sa kose. Regenerator se nikada ne nanosi na koren, gde su umetci i zakačeni, kako ne bi otpali pre vremena. Šamponiranje nije sporno, ali sa češljanjem takodje pažljivo.

Umetke za „kratkotrajnu upotrebu“, perite posebno, na nekih nedelju dana… Opet, za detalje se morate konsultovati sa vašim frizerom i proizvođačem, jer nisu svi umetci isti.

Umetci za kosu – gde kupiti?

Umetke za kosu možete kupiti na dosta mesta, samo obavezno gledajte iskustva kupaca pre nego što se odlučite za određenu prodavnicu, mi preporučujemo https://www.ekstenzije.net/ upravo iz prethodnog navedenog razloga.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *