Zašto je event centar najbolje mesto za organizaciju venčanja?

U našoj tradiciji je da se venčanja organizuju u prolećnim ili jesenjim danima, tada prosto sve ide na ruku mladencima, dani su topli, u proleće sve ozeleni pa i sama organizacija vodu priču ka tom romantičnom zelenilu uz nežne bele detalje, na jesen priroda sama stvori dekor iz bajke okićen kraljevskom crvenom i zlatnom, u takvim danima je lako u bilo kakvom prostoru organizovati  jedan od savršenih dana u životu.

Medjutim, ti prolećni i jesenji dani za venčanja rezervisani su godinu-dve unapred, pa onima koji ne mogu da biraju datum za svoj savršeni dan, ostaje da od tmurnog zimskog dana stvore svoju čaroliju. Ne deluje ni malo jednostavno i lako, ali je veliki izazov, ne samo za mladence, već i za one koji iznajmljuju sale i organizuju venčanja.

Kako bi svaki dan bio savršen, za mladence koji su odlučili da baš taj zimski dan bude prekretnica u njihovom životu, menadžment i osoblje koje ima skoro svaki event centar u Beogradu, znaju kako da prostor svog event centra pretvore u najbolje mesto za organizaciju venčanja. Oni se time bave dugi niz godina, učili su na sopstvenom iskustvu i stvorili tradiciju najbolje organizovanih venčanja u Beogradu.

Event centar kao mesto dobre zabave

Event centri se nalaze na najlepšim mestima u Beogradu, pored reka, na njihovom ušću, uz tvrdjavu, to je razlog što su  sale u event centrima najtraženija mesta za organizaciju venčanja, posebnog dana za mladence od koga oni mnogo  očekuju u svakom smislu. Event centar je tako osmišljen, a prostor organizovan i moderno opremljen, sa najsavremenijom opremom, rasvetom i ozvučenjem, pa predstavlja stvarno najbolje mesto za proslavu venčanja.

Podeljen na segmente pruža mogućnost da se prilagodi slavlju, od intimnog prostora za pedesetak gostiju, do gala venčanja za skoro pet stotina zvanica. Najtraženiji su prostori svedenih modernih linija, koji zbog neutralnih materijala i tonova ostavlja slobodu da mladenci izaberu dekoraciju koja odgovara njihovim afinitetima i željama da imaju venčanje koje će se prepričavati zbog nestvarno dobre atmosfere koja će zabavu na venčanju dovesti do vrhunca, sa druge strane, zvanicama mora da bude udobno, da osete apsolutni komfor, lagodnost koja treba da ih ponese da se dobro zabave i podignu tu atmosferu.

Od zvanica zavisi da li će venčanje biti za pamćenje, retko se venčanja pamte po dekoraciji, jelu i piću, možda u nekim baš ekstremnim slučajevima, zato svaki detalj organizacije treba da bude podredjen toma da baš taj prostor sa takvom uslugom, meniem, muzikom i rasvetom jeste  mesto koje garantuje dobar provod, da zvanice ne sputava, već da ih atmosfera podstiče da  u veselju proslave dogadjaj.

Profesionalna usluga je garancija kvalitetne organizacije venčanja

Profesionalizam je sinonim za event centar. Sa event centrima su na mapu ugostiteljskih objekata dodata ta nova mesta sofisticiranog drugačijeg stila koji je još od njihovih početaka na našim prostorima, uglavnom su najviše zaživeli u Beogradu,  morao biti praćen profesionalizmom u svim segmentima, što je tada, pre deset i više godina, bilo veliko iznenadjenje za našeg čoveka koji je težio profesionalizmu, ali prosto tada nije bio naviknut na njega.

Vremenom se i te kako navikao, sada je profesionalnost podrazumevano očekivanje klijenata koji zakazuju venčanja u event centru, zbog toga i biraju ova mesta, ona su sama po sebi garancija da će svaka sitnica biti na svom mestu u toj slagalici do savršenog dana. Garancija kvaliteta su dobro organizovani stručni timovi koji za cilj imaju da mladencima obezbede emociju i stil koji su sanjali za taj dan.

Uvek se vode željama mladenaca, najvažnije je da se oni usklade u željama i da ne brinu o željama i prioritetima zvanica, razlog je jednostavan: Venčanje je mladencima za pamćenje! Briga o prioritetima i željama zvanica, posebno bliskih osoba, često bude tačka spoticanja i okidač bespotrebne frustracije pred venčanje, zato je najbolje organizaciju prepustiti profesionalnom timu koji će mnogo lakše savladati prepreke, udovoljiti svim zahtevima, bez preterano unetih emocija u rešavanje problema.

Prepuštanje organizacije stručnom timu koji na raspolaganju ima svaki event centar je najbolji način da se izbegne mešanje rodjaka u organizaciju venčanja, koji često u  nameri da pokažu da im je bitno da sve bude u najboljem redu, ne shvataju da će uplitanjem u organizaciju samo dodatno zakomplikovati. Jednostavnim odgovorom da je čitava organizacija prepuštena timu iskusnih organizatora, mladenci izbegavaju neprijatene situacije i objašnjenja da ne treba da se angažuju oko organizacije već da su svi pozvani da energijom i ljubavlju uveličaju venčanje. 

Fokus na bitnim detaljima

U event centru se svakodnevno organizuju dogadjaji, to iskustvo je neizmerno, doprinosi da se ne napravi propust, ni najmanja sitnica, počevši od dekoracije, menija, svadbene torte, muzike za venčanje, fotografa i snimatelja. Sve osim venčanice, odela, cipela i burmi je briga iskusnih organizatora koji znaju šta im je činiti kako bi organizovali savršen dan, uglavnom podju od potrage za bendom koji će ispuniti želje mladenaca.

Mnogi event centri imaju dogovor i saradnju sa najtraženijim bendovima koji sviraju veselja i garancija su da će kompletan muzički program biti prilagodjen željama mladenaca i zvanica, ali nenametljivo, suptilno, bez tendecioznog nametanja nekih hitova koji možda nisu po želji gostiju. Meni je jedan od dva bitna razloga po kojima se bira sala za venčanje, prvi je prostor, a drugi ponudjena hrana koja je uvek preduslov dobre zabave.

Negativni komentari su skoro uvek vezani za loše menie, u event centrima nema loših menia, to znači da njihova usluga ne ostavlja prostor za loše komentare. Na odličan meni se nadovezuje savršena torta, nju svakako biraju mladenci, ali organizatori često preuzimaju obavezu da ugovore tortu, neki je čak majstorski naprave u svojoj kuhinji i usklade je sa dekoracijom.

Neke sale imaju svoje dekoracije, različite verzije za različite pristupe venčanju, od mladenaca do mladenaca se razlikuju oni koji su za modernu ili retro dekoraciju, za raskoš ili minimalizam, za jake ili nežnije tonove, važno je da se dekoracija detaljima uklopi u prostor i da je što lepše hvata kamera koja će savršeni dan venčanja zabeležiti i trajno sačuvati. Fotografi i kamermani su iz tog razloga podjednako bitni u slagalici savršene organizacije venčanja kao nezaboravnog dana onih koji su o njemu sanjali godinama.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *