Kako izgledaju domovi poznatih u Novom Sadu?

Novi Sad je oduvek bio jedan od najlepših gradova za stanovanje. Nalazi se nadomak Beograda, urban je, centar književne kulture, Matice srpske, prelepih parkova i šetališta. Novi sad ima Dunav, Petrovaradin, a ljudi su srdačni, topli i otvoreni. „Lale“ su poznate po specifičnom naglasku, miroljubivoj prirodi i velikoj ljubavi prema zemlji i plodovima koje im daruje.

Zbog svega toga ne čudi što su poznati, rođeni Novosađani rešili da ostanu i žive u glavnom gradu Vojvodine i taj spokoj ne menjaju. Tržište nekretnina je ogromno i nudi različite stanove na prodaju u Novom Sadu. Svoje idealne nekretnine su ovde pronašle između ostalih i Nataša Bekvalac, Dara Bubamara, Stanija…

Nataša Bekvalac ponovo u Novom Sadu

Nataša Bekvalac je zbog poslovnih obaveza živela u Beogradu nekoliko godina. Ipak, shvatila je da joj nedostaje porodica, njen Novi Sad i rešila je da se preseli. Deca su bila oduševljena, a naročito starija Hana jer će opet ići u staru školu i videti drugarice. Nataša nije puno oklevala i brzo je kupila stan u Novom Sadu koji ima oko 300 m2 u samom centru grada.

Spekuliše se da je nekretninu platila oko 300.000 eura, a za taj novac je dobila tri spavaće sobe, dva kupatila, prostranu dnevnu sobu i ogromnu terasu. Sve je uređeno po tačnim uputstvima pevačice tako da je čak insistirala da ima jednu posebnu prostoriju koja služi samo kao garderober!

Koliko voli Vojvođansku ravnicu govori i to da je u Čeneju izgradila pravu vilu sa bazenom i uređenim dvorištem. Ni ovde prostora ne manjka pa ima prostranu kuhinju sa dnevnom sobom, nekoliko spavaćih soba, više kupatila, prelepe balkone…

Dara Bubamara ima više stanova u Novom Sadu

Dara Bubamara nikada nije krila koliko je vezana za Novi Sad. Voli da ulaže u nekretnine i rado prati promene na tržištu.

Svoju oazu mira je našla u širem centru Novog Sada, u dupleksu veličine 170 metara kvadratnih. Reč je o prostranom stanu koji ima 3 sobe, 2 kupatila, 2 garderobera, prostran balkon i dnevnu sobu, ali i prostor za rekreaciju. Samo terasa ima 30 m2 i pruža prelep pogled na ceo Novi Sad.

Iznenadila je svoje pratioce objavom da gradi kuću na svom placu na Fruškoj Gori što znači da i ona ume da ceni prirodne lepote i da želi da uživa daleko od gradske vreve. Kuća ima oko 200 kvadrata, a upotpuniće je i bazenom kao i prostorom za sedenje jer voli da ugosti svoje prijatelje.

Stanija – i urbana, mlađa generacija voli da stanuje u Novom Sadu

Čak i kada je godine provodila u Americi izdavanje stanova u Novom Sadu joj je i dalje ostalo u planu. Njen stan se nalazi u samom centru grada, mali je, ali ima sve što je jednoj urbanoj devojci potrebno – prostor za kvalitetan život i blizinu centra Novog Sada.

Svoj pečat je ostavila kroz pastelne boje koje preovlađuju i pažljivo biran nameštaj, a potrudila se da u garsonjeri ima i garderober. Stanijin stan je dokaz kako se od male površine može napraviti prava „kućica za lutke“.

Ove dame su pravi primer kupaca kojima je jako bitna lokacija stanovanja i od nje neće odustati. Stanove biraju u Novom Sadu jer je dobro povezan sa Beogradom, a opet pruža mirnije i prihvatljivije uslove za odgajanje dece, ali i dinamičan život metropole kao i bogat noćni život.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *