Koliko je važno obratiti pažnju na potencijalne opasnosti koje vrebaju iz dečije sobe – odabir zavesa i prozora 

Može biti poprilično komplikovano dekorisati dečiju spavaću sobu. Ona je njihov lični prostor koji beleži rast, individualizaciju, osmehe i svaku igru.

Kada su u pitanju deca – roditelji moraju obratiti posebnu pažnju na potencijalne opasnosti, počev od krevetića, posteljine, prozora, polica, igračaka i zavesa. Sigurnost deteta treba biti na prvom mestu u momentima uređenja njihovog životnog prostora. 

Deca uživaju u gledanju kroz prozorsko okno i igri sa svetlošću i senkama. Dugačke zavese, nebezbedni i pokvareni prozori, viseći gajtani i slični elementi mogu biti veoma opasni po dete. Vašim mališanima, zbog svega toga, u spavaćoj sobi obezbedite adekvatne zavese i nove prozore. A kakve odabrati?

Pvc prozori idealni su dečiju sobu

Kada postoje deca u porodici, prostorije bi trebale imati sigurne i otporne prozore. Pogotovo kada se radi o njihovoj spavaćoj sobi u kojoj je igra ključni faktor. Beo Pvc prozori idealni su za sobu vaše dece jer pružaju mnogostruke prednosti. 

Deca se neretko igraju sa prozorima, pokušavajući da ih otvore, ostavljaju po njima mrlje od prstiju ili pak umeju baciti igračku ka njima. Sa sistemom zaključavanja i zaštitnim premazima, ali i dvostrukim staklom, pvc prozori predstavljaju apsolutnu zaštitu i od uv zraka, pucanja, ogrebotina, tragova prljavih prstića ili flomastera, ali ili pada dece kroz prozor. Tada svaka njihova avanturistička ideja može proći bez rizika. Mrlje koje deca umeju ostavljati – lako se čiste. Pored toga, pvc prozori idealni su stilski za svaki tip dečije sobe, ali i kao fantastični obezbeđivači dobre mikroklime u prostoru. S obzirom da ih prate dobra izolativna svojstva, prostorija će tokom zimskom perioda biti topla, a tokom leta blago prohladna. To je ujedno i ključna stavka koju trebate imati na umu kada je u pitanju zdravlje vaše dece. Dekorišući sobu, važno je da se pobrinete i za zavese. 

Dečije rolo zavese – cena i kvalitet

Uz pvc prozore, posebno pogoduju elegantne dečije rolo zavese. Ograničavajući količinu svetlosti i pružajući osećaj privatnosti, idealna su opcija za dekorisanje sobe. Dečija soba trebala bi biti poput utočišta koje ne može ni na jedan način da naudi. Uz ove zavese možete značajno smanjiti rizik od povreda i nesreća. Nasuprot njima, venecijaneri ili obične zavese – nikako ne trebaju biti opcija ukoliko želite imati siguran dom. U prodaji se može naći širok izbor nijansi i dezena kada su u pitanju rolo zavese. Cena je formirana tako da je opravdava kvalitet. Lakoća klizanja, jednostavna i potpuno bezbedna upotreba, kvalitetna tkanina koja ograničava sunčevu svetlost i buku od spolja – zaslužna je za mir mališana. 

Rolo zavese izuzetno su praktične i podsticajne. Živih boja koje pogoduju dečijem oku. Ako u podrazumevanom google pretraživaču potražite „rolo zavese cena“, uvidećete da su one idealna opcija, pre svega jer ih može priuštiti gotovo svako. Uz pomoć suptilnog lanca kontrolisanje nivoa svetlosti biva jednostavno. Uz funkciju zamračenja možete pomoći vašem detetu da tokom noći mirnije spava, a u letnjim mesecima bude opuštenije. Pored praktičnosti i privlačnosti, veoma su izdržljive, pa dečije ruke ne mogu lako ošteti tkaninu rolo zavese. Cena ipak može zavisiti i od izbora uzorka, prozirnosti tkanine i izrade po meri. 

Izbor rolo zavesa i izrada po meri

Većina roditelja želi kupiti zavese na kojima su oslikani glavni junaci iz crtaća kako bi obradovali svoju decu. Rolo zavese po meri, osim što služe svojoj prvobitnoj nameni, dečiju sobu mogu pretvoriti u igraonicu. Stoga, ne libite se da kreirate uz pomoć stručnjaka savršene rolo zavese za vaše mališane i pvc prozore. 

 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *