Kome je namenjena biorevitalizacija lica i kakvi su joj efekti?

Podmlađivanje lica i same kože nije više tabu, jer se na sve strane mogu naći serumi sa aktivnim sastojcima koji utiču na mlađi izgled, kao i kreme, losioni, tretmani, pa sve do estetskih, operativnih zahvata. Da bi se operacije izbegle, tu su brojni tretmani koji za efekat imaju podmlađivanje kože, a među njima biorevitalizacija kao tretman lica predstavlja pravo otkrovenje koje donosi sasvim novi vid podmlađivanja koje uključuje ubrizgavanje određenih aktivnih sastojaka i podsticanje prirodnih procesa koji utiču na mladolikost.

Već nakon 25. godine organizam počinje sa manjom proizvodnjom kolagena koji je odgovoran za mladu i zategnutu kožu, čvrste kosti i zglobove, pa iz decenije u deceniju kosti slabe, a koža gubi tonus i na njoj se javljaju bore koje retko kome prijaju. Biorevitalizacija lica upravo podstiče prirodnu proizvodnju kolagena, regeneraciju ćelija kože i dubinsku hidrataciju joj pruža, što utiče na to da ovo bude jedan od najpopularnijih neinvazivnih antiage tretmana kako kod nas, tako i u svetu. Naravno, tretman je namenjen svima onima koji žele da izgledaju lepše i mlađe, ali postoje i određena stanja kože kod kojih je posebno preporučljiv.

Kome je biorevitalizacija lica najpre namenjena?

Najpre, biorevitalizacija lica se radi kod kože kod koje se vide prvi znaci starenja. To znači da se već sa pojavom prvih bora može tretman uraditi, čime se postiže i njegov pun efekat koji je daleko dugotrajniji nego kod osoba koje čekaju da bore budu jako izražene. Pored toga, ovo je tretman koji se preporučuje kod suve i dehidrirane, posebno izrazito dehidrirane kože, kod tanke kože, kao i kod kože na kojoj su vidljiva fotooštećenja.

Kada se kaže biorevitalizacija lica, onda se ne misli isključivo na regiju lica, već se tretmanom obuhvataju i koža vrata i dekoltea, koje su posebno tanke i izložene nastajanju vidljivih znakova starenja, i to pre nego što se fine linije i bore pojave na licu, tako da se i oni tretiraju i vraća im se stari, mladoliki izgled.

Efekti biorevitalizacije lica

Efekti samog tretmana zavise u velikoj meri i od vas samih. Ako u dovoljnoj meri hidrirate kožu, ukoliko koristite SPF kreme koje štite od UV zračenja, ukoliko se na adekvatan način brinete o svojoj koži svakodnevno, onda ne samo efekat, već i dugotrajnost učinjenog usled tretmana će biti daleko veći.

Od samog tretmana možete očekivati podignut tonus kože, obnovljenu svežinu koja dolazi zajedno sa zdravim sjajem, koji se posebno gubi kod suve i dehidrirane kože. U zavisnosti od upornosti bora, one bivaju ublažene ili sasvim uklonjene. Lice nakon tretmana je glatko, lepo na dodir, jedro i za nekoliko godina podmlađeno.

Praksa je uglavnom, kada je biorevitalizacija u pitanju, da se urade tri tretmana, sa razmakom od oko mesec dana između svakog od njih, kako bi se postigao najbolji mogući efekat ubrizgavanjem koktela koji sadrže hijaluronsku kiselinu, aminokiseline i vitamine potrebne za negu kože. Tretman se radi injekcionom metodom, ali se koriste mikro igle čiji ubod ne boli i ne pravi nikakve smetnje, već nakon 12 sati od tretmana možete da se vratiti svojim redovnim navikama i obavezama.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *