Moderna kupatila zaslužuju moderne umivaonike

Savremena kupatilska oprema ima zanimljiv dizajn, neobične boje i omogućava spajanje nespojivih stilova u jednu celinu. Lavabo za kupatilo je možda najbolji primer takvih novina jer se on sada pravi od raznih materijala, u raznim bojama i oblicima da jako malo podseća na stare modele, a ujedno vrši istu funkciju.

Kako da odaberete lavabo? Na šta obratiti pažnju i kako suziti pretragu?

Svi detalji se nalaze u daljem tekstu, pa ako ste u procesu biranja sanitarija za kupatilo, predlažemo vam da nastavite sa čitanjem i brzo i jednostavno pregledate čitavu ponudu.

Pronađite lavabo za kupatilo odgovarajućih dimenzija

Na prvom mestu potražite lavabo za kupatilo koji ima odgovarajuće dimenzije jer je to prvi i važan korak za opremanje kupatila.

Premerite slobodan prostor i širinu i dužinu, koliko prostora ima  i da li mogu stati dva umivaonika ili radni deo koji će držati jedan. Puno je oblika, boja, detalja, ali se vi svakako pridržavajte na prvom mestu njegovih spoljnih dimenzija jer od toga zavisi uklapanje sa drugim sanitarijama i raspored u kupatilu.

Postoje i sasvim mali modeli koji se uklapaju u najmanji raspoloživ prostor, ali i klasični koji imaju pult za držanje pribora za higijenu pa su samim tim i većih dimenzija. 

Dakle, dimenzije treba da budu odgovarajuće i treba gledati celu konstrukciju da bi se odabrao odgovarajući model.

Koji oblik i boju birati?

Eh, tu sledi teži zadatak jer je jako puno boja, oblika i drugačijeg izgleda da je zaista teško izdvojiti samo jedan model.

Naša preporuka je da pretragu započnete tako što  ćete oblik lavaboa uskladiti sa drugim modelima u kupatilu, a najpre tuš kabinom i wc šoljom.

I boje bi trebalo da se uklope, ali možete i da iskoristite mogućnost pa da odaberete neki od modernih lavaboa od kamena, drveta, stakla, metala i da na taj način dizajnirate jedinstveno kupatilo koje ćete obožavati.

Danas se nude kombinacije boja, nadgradni, klasični, ugradni…. Raznih oblika i kombinacije materijala.

Recite „da“ ormarićima sa lavaboom

Uvek je dobra ideja da se izaberu ugradni umivaonici koji se postavljaju na kupatilski ormar jer to obezbeđuje najbolje popunjavanje prostora, ali i dekoraciju uz odgovarajući lavabo za kupatilo.

Velika prednost je i to što se oslobađa uvek malo prostora za odlaganje sitnica, ali i kreira jedinstven dizajn sa neobičnim izgledom kupatila koje ne mora da bude sterilno, „hladno“ i jednolično.

Uz ovaj, uklopite i druge ormariće, a najpre onaj sa ogledalom iznad lavaboa, ali i vertikale i police koje se savršeno uklapaju uz neobičan lavabo i druge sanitarije.

Kreirajte moderno kupatilo, ali prema vašim potrebama i onako kako vama najbolje odgovara. Posao nije težak ni komplikovan. Iskoristite pomoć prodavaca u prodavnici kupatilske opreme i odaberite ne samo lavabo, već i ostalu sanitariju i nameštaj. 

Na istom mestu pogledajte kako se oni uklapaju i onda ih odaberite za svoje kupatilo. Uz sitnice koje ćete uneti i detalje, dobićete savršeno uređeno kupatilo kao da je to radio vrhunski dizajnerski tim sa neograničenim budžetom na raspolaganju.

Bićete sigurno zadovoljni postignutim rezultatima. Pratite naše savete i uspeh je zagarantovan.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *