Najbolji hoteli na Sitoniji, atrakcije i odmor na morskim talasima

Poluostrvo koje krasi sam centar Halkidikija na prostranstvu Grčke, sa neverovatnim plažama, građevinama i znamenitostima iz davnog 16. veka, jeste Sitonija. Veliki broj odmarališta, najbolji hoteli na Sitoniji, apartmani i raznovrsni drugi smeštaj za turiste obezbeđuje odmor cele porodice po sjajnim cenama, posebno uz aranžmane turističkih agencija i specijalne „first minute“ i „last minute“ ponude.

Da bi se pronašli najbolji hoteli na Sitoniji koji su pozicionirani uz moderne peščane i kamenite plaže, zatim sjajno povezani sa svim znamenitostima, atrakcijama i mestima za izlaske, bitno je pretražiti lokaciju na osnovu mesta u kojem bi se boravilo. Naime, posebno su popularne skrivene kamenite plaže okružene fantastičnim predelima Korakas, Azapiko, Kalamaci, Tristinika i mnoge druge, na koje se nadovezuje spoj prastarih utvrđenja, stena i sela.

Šta sve Sitonija pruža turistima svojom prirodnom lepotom?

Sitonija predstavlja poluostrvo koje je blisko povezano sa drugim, kao što su Kasandra i Sveta Gora, a sve zajedno nalazi se na prostranstvu popularnog Halkidikija. Najbolji hoteli na Sitoniji obezbeđuju se uz kompletne turističke aranžmane koje obuhvataju prevozne karte, smeštaj, obroke i čak svakodnevne izlete. Poznata i pod nazivom „drugi prst Halkidikija“, uz naziv koji je dobila po sinu Posejdona, Sitonija privlači veliki broj turista svojom lepotom sačinjenom od luka, zaliva, otvorenih plaža, stena i sela.

Ono što je karakteristično, jeste da najbolji hoteli na Sitoniji imaju različite lokacije, pa tako su jedni izuzetno popularni na samoj obali, a drugi blizu čuvenih sela koji ispisuju viševekovnu tradiciju postojanja. Na Sitoniji su dostupni najrazličitiji sadržaji, namenjeni svim obožavaocima mirnog i ležernog odmora uz boravak na plaži, zatim krstarenja, obilazak sela, fakultativne izlete na skrivene stenske oaze za kupanje, kao i odličan noćni provod. Za sve generacije turista dostupne su opcije neprekidnog uživanja, bilo da su obožavaoci odmora i kupanja, ili upoznavanja istorije, običaja, tradicije i kulture.   

Kako pronaći najbolji smeštaj na Sitoniji?

Najbolji hoteli na Sitoniji predstavljaju preferirani tip smeštaja kako pojedinaca, tako i porodica, jer sigurnost da su obezbeđeni obroci, neznatna udaljenost od plaža, šetališta i poznatih atrakcija značajna je za odmor bez umora. U pogledu raspona cena, hotelski smeštaj kategorisan je izmeđuu 2 i 5 zvezdica, što direktno pruža određeni nivo i obim usluga, kao i troškovne razlike. U specijalnim aranžmanima uvek se mogu pronaći „first minute“ ponude za rane, kao i „last minute“ opcije za kasne rezervacije putovanja, neposredno pred sam datum realizacije.

Odlične cene u periodu akcija obuhvataju i smeštaj koji se prosto obožava, a to su najbolji hoteli na Sitoniji. Njih krasi odlična lokacija i povezanost sa ostatkom znamenitosti i mesta, zatim odlična ponuda hrane i pića za sve uzraste, organizacija događaja i muzičkih večeri, dostupnost „spa“ centra, bazena, teretane i srodnih usluga, kao i niz drugih kvalitetnih sadržaja. Magična lepota Sitonije potiče od svetranosti mogućnosti koje pruža za uživanje bez granica, a hotelski smeštaj ima bitno mesto u stvaranju zadovoljstva turista.

Najbolji hoteli na Sitoniji, atrakcije i popularni obilasci dostupni su uz turističke aranžmane po najpovoljnijim cenama. Posebne pogodnosti ostvaruju se nakon letnje sezone i prilikom izbora da odmor tokom jeseni bude sjajno vreme za uživanje bez gužve, buke i visokih cena, zbog čega je i danas Sitonija pravi izbor.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *