Pitali smo zaposlene u Dream event centru kako najbolje organizovati proslavu?

Proslave su važni momenti, kako u životu porodice, tako i u poslovanju firme, one su prilika da se obnove i ojačaju veze, da se podstakne bolja atmosfera i očvrsnu odnosi.

Iz ovih razloga je važno da organizacija proslava ne dozvoli ni najmanji propust, da sve funkcioniše u cilju da gosti po najboljem pamte taj dogadjaj. Pitali smo one koji se godinama timski i odgovorno bave organizacijom proslava za savete kako je najbolje organizovati. Iz Dream event centra su nam stigli odgovori, a njihovo iskustvo i recenzije o najboljem kvalitetu, idu u prilog tome da treba da se držimo tih saveta.

pogled na beton halu gde se nalazi dream event centar

Svakom dogadjaju se pristupa kao jedinstvenom projektu

Bez obzira da li je reč o rodjendanu, venčanju, godišnjici ili jubileju firme, to je poseban dan i Dream event centar ih organizuje tako da stvarno budu jedinstveni, počevši od personalizovanog prilagodjavanja prostora što ističu i naglašavaju kao vrlo važan korak u organizaciji. Zvanice na proslavi, pre svega sami domaćini, treba proslavu da osete kao svojevrsan estetski doživljaj, baš onakav kakav su sanjali, o kome su maštali. Kako bi želje u potpunosti bile sprovedene i u kuhinji treba da se pobrinu da servirano posluženje bude po želji domaćina, da ponuda sadrži jela domaće kuhinje, ali i internacionalna. Kako kažu, najbolje je pripremu proslave prepustiti timu za organizaciju koji je specijalizovan da je kreira po ličnim i individualnim rešenjima i željama klijenata, da uskladi ono što su želje, sa onim što su realne mogućnosti. Važno je da se svakom projektu pristupa kao da je jedan jedini, za domaćine proslave on to i jeste u tom trenutku. Nikada se ne pravi razlika i pridaje važnost masovnijim proslavama, pošto ništa manje važna od velikih korporativnih okupljanja nisu intimna porodična slavlja.

Fleksibilnost je vrlo važna karika u organizaciji proslave


Dream event centar nalazi se na veoma vibrantnoj lokaciji u Beogradu, smešten je u Beton hali, pozicija, ali i vrhunska usluga i iskustvo daje im za pravo da pomeraju standarde lokalnih dešavanja. Oni koji žele proslavu koja izlazi iz okvira svakidašnjeg, svakako treba da poslušaju njihova mišljenja i savete. Za dobru organizaciju, po njihovom mišljenju, najvažnija je fleksibilnost, otvorenost za želje klijenata, razumevanje za njihove želje, potrebe i senzibilitet. Važno je dozvoliti klijentu da lično učestvuje u izboru dekoracije, usmeriti ga šta je prikladno za tu priliku, šta se uklapa u prostor eventa, ali mu ostaviti da bira dezen, boje, detalje. Neka klijent sam izabere meni, on najbolje zna goste i njihove afiniteta, zna šta vole i šta ne vole, zbog različitosti gostiju uvek se ostavlja prostor za kombinovanje menia domaće i internacionalne kuhinje.


Komfor i udobnost kao važna preporuka


Organizator besprekornog slavlja uvek misli na udobnost i komfor gostiju, počevši od parkiranja, preko prijema, do pozicije i mesta na proslavi. Jedan od vrlo važnih detalja je parking u blizini eventa ili uz sam event, kako zvanice ne mora dodatno da se opterećuju parkiranjem, koje može i da potraje i pokvari utisak dobrodošlice. Na sam prijem zvanica se stavlja poseban akcenat kako bi se od samog dočeka osećala prisnost i dobrodošlica. U salama koje su poput Dream event centra vrlo moderne nije ni važna pozicija stola, ali se i u organizaciji vodi računa o tome gde se smeštaju odredjeni gosti kako ne bi došlo do najmanjeg propusta i kako bi se proslava pamtila samo po najboljim recenzijama.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *