Prednosti kombi prevoza do Budimpešte

Nekoliko godina unazad počele su se pojavljivati  manje agencije i kompanije koje nude usluge kombi prevoza do najrazličitijih destinacija. Najpopularnije među njima svakako su one za koje postoji najveće interesovanje, odnosno potražnja. Kako se ove kompanije polako šire, te u svoju ponudu uključuju sve više različitih destinacija, one su i sve popularnije.

Jedna od izuzetno popularnih destinacija jeste i mađarski glavni grad – prelepa Budimpešta. Zbog čega ljudi sve češće putuju kombi prevozom do Budimpešte, a sve ređe tradicionalnim vidovima prevoza poput autobusa, vozova, pa i aviona, pročitajte u nastavku teksta.

Od Beograda kombi prevozom do Budimpešte (i obrnuto) za samo pet sati

Vreme potrebno da se kombi prevozom stigne do Budimpešte skoro duplo je manje od trajanja putovanja na istoj relaciji vozom. Pod uslovima da na granicama nema zadržavanja, autobusima je od Beograda do mađarske prestonice potrebno možda sat vremena više nego kombi prevozom. Iako je ta razlika na prvi pogled zanemariva, imajte na umu da će ukoliko na granici dodje do gužve i zastoja (što se dešava ne tako retko) kombi mnogo ranije napustiti granični prostor nego što će to učiniti autobus.

Sa avionima je situacija nešto drugačija. Da, sam let od srpske do mađarske prestonice traje veoma kratko. Međutim, kada su avioni u pitanju uvek morate računati na to da se na aerodromu morate pojaviti sat i po do dva pre poletanja aviona, kao i na to da su oni obično smešteni daleko od centra grada, te da Vam je za dolazak do aerodroma potrebno više vremena. Kada se sve sabere i oduzme, pravo je pitanje da li se stiže avionom ili kombi prevozom brže do Budimpešte.

Kombi prevoz po Vas dolazi na adresu koja Vama odgovara

Kada putujete vozom, autobusom ili avionom da biste počeli svoje putovanje morate prvo doći na aerodrom, železničku ili autobusku stanicu. Međutim, ukoliko putujete kombi prevozom do Budimpešte ili bilo koje druge destinacije, imajte na umu da većina ovih prevoznika po Vas  (ukoliko putujete iz Beograda) dolazi na kućnu adresu i time Vas spašava muka nošenja kofera po gradskom prevozu ili nepotrebnih troškova plaćanja taksija. Pored novca, ovaj način prevoza štedi i Vaše vreme.

Većina kombi prevoznika ima fleksibilno vreme polaska

Vreme polaska kombi prevoza do Budimpešte i drugih destinacija nije striktno određeno, već je često prilagodljivo željama i potrebama samih putnika. Dodatno, mnoge agencije u toku jednog dana imaju i po nekoliko polazaka za određene destinacije. To nije slučaj kada je reč o autobusima, avionima ili vozovima. Čak šta više, oni ne samo da imaju striktno određeno vreme polaska, već do mnogih destinacija uopšte ne voze svakog dana. Dakle, velika prednost ovakvog načina prevoza jeste u tome što se oni prilagođavaju našim potrebama, a ne mi njihovim striktno određenim danima i vremenima polazaka.

Ugodno, klimatizovano i čisto putovanje

Ne samo da se kombijem do mađarske prestonice stiže za veoma kratko vreme već je to putovanje pre svega ugodno i klimatizovano. Nema prljavih vagonskih ili autobuskih sedišta, ali sasvim sigurno da ima ispravnih klima uređaja.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *