3 najbolje destinacije za romantični wellness vikend u Srbiji

Osetili ste da je vreme da se malo udaljite od svakodnevnih obaveza i da se konačno posvetite samo sebi i partneru? Iako često mislimo da nemamo vremena za romantične odmore, pokazalo se da je nekada samo vikend dovoljan da obnovimo energiju. Upravo tome služe wellness putovanja – odmor, povezivanje i punjenje baterija.

U wellness centrima možete uživati u različitim oblicima – i pasivno i aktivno, kako više volite. Zato pođite sa nama na 3 najbolje destinacije za romantični wellness vikend i izaberite najbolju za sebe.

Vikend za dvoje u Beogradu

Kako zamišljate savršen odmor ako nemate vremena za duža putovanja ili ste se zadesili baš u Beogradu? Dobra vest je da ne morate mnogo daleko da idete. U Beogradu postoji veliki broj hotela u kojima možete da se opustite sa svojim partnerom uživajući u romantičnim aktivnostima. Jedan od njih je luksuzni centar Papillon koji će vam pružiti apsolutni mir kroz svoje bazene, spa centre, slane sobe i mnoge druge sadržaje. Izdvajaju se po tome što imaju Infrasky saunu odnosno veštačku sunčevu svetlost. Ovo je pravo otkriće jer pomaže protiv depresije i bolesti u danima kada nam manjka sunčevih zraka.

Pored njega, Saruna Wellness nudi bogata iskustva kroz svoje bazene, spa i fitness centre. U Saruna hotelu možete posetiti zajedničke masaže u kojem dva različita terapeuta masiraju Vas i partnera u isto vreme. Ovo je idealan način da kvalitetno provedete vreme zajedno. Zajedničke masaže i antistres tretmane možete doživeti i u Wellness Oaza Ada. A, pored njih postoji još mnogo hotela u Beogradu i svaki pruža izuzetnu romantičnu priču koju morate doživeti. Neki od njih su: 

  • Hotel Hilton, 
  • Hotel Public House 
  • Hotel Moskva

Romantični vikend u Vrnjačkoj Banji

Ako ipak želite na kratko pobeći iz grada, ovo mesto je za vas. Vrnjačka Banja je jedno od najposećenijih destinacija za odmor u Srbiji pa je prema tome njihov izbor wellness i spa centara zaista bogat. Poznata je po 4 izvora lekovite mineralne vode, a koji se koriste za unapređenje zdravlja. Kako biste uživali u zdravim vodama ali i potpunom miru, posetite sledeće destinacije.

Solaris Resorts romantični paket za apsolutni odmor

Bookaweb vas za vikend može odvesti u jedan od čarobnih hotela u Vrnjačkoj Banji. To je Solaris Resorts koji pored usluga masaža, bazena i sauna nudi poseban romantični vikend paket za parove. Ovaj paket pruža sve što vam je potrebno da provedete kvalitetno vreme, u sadašnjem trenutku sa svojom voljenom osobom. U njega su uključeni wellness i spa opuštanja uz finsku i rusku saunu, parno kupatilo, tuševe sa efektom tropske kiše i hladne sobe. Zajedničke masaže i romantične penušave kupke uz sveće i šampanjac upotpuniće vaš doživljaj.

Wellnes vikend u hotelu Kralj 

Hotel Kralj je još jedan u nizu koji često ima popuste na wellness vikende. U takve pakete su često uključeni smeštaji na bazi polupansiona, svakodnevni pristup hidromasažnom bazenu, finskoj sauni i tepidarijumu. U ovom hotelu, postoji mogućnost da se u paru opustite kroz masaže ali i vanhotelske izlete uz panoramsko razgledavanje Vrnjačke Banje. 

Osim ovih, postoji veliki broj hotela i wellness centara u Vrnjačkoj Banji u kojima možete zaboraviti na stres i napetost. Na vama je da odaberete savršen spa smeštaj u Vrnjačkoj Banji i prepustite se uživanju.

Samo vi – u srcu Fruške gore 

Ako vam ipak Fruška gora zvuči kao najidealnije mesto da iznenadite svog partnera, onda je vreme da pogledate koje sve mogućnosti imate. Osim što je ovo mesto bogato prirodnom, lekovitom vodom i sjajnim hotelima, ono pruža izolaciju od gradske gužve uz opuštanje u najboljim wellness i spa centrima. Vodimo vas na Frušku goru kroz dve priče.

Hotel Premier Aqua i samo vas dvoje

Vaša ljubavna priča može da se razvija na jednom od najznačajnijih hotela na Fruškoj gori. Hotel Premier Aqua je smešten na izvoru termalne vode, a sadrži brojne bazene i prostorije za odmor. Između ostalog, za vas izdvajamo paket za romantični vikend pod nazivom “Samo MI” koji traje do 01. aprila ove godine. Luksuzne sobe sa doručkom, parna kupatila, bazeni, saune, veseli tuševi i relax zone su deo ovog paketa. Ono što ih izdvaja su Kleopatrina (mlečna) kupka za žene, a Lagoon (okeanska) kupka za muškarce, kao i kokteli strasti na bazenu, večere uz sveče i vino uz potpunu privatnost i mir.

Hotel Fruške Terme i Spa Resort

U Vrdniku se nalazi još jedan hotel Fruške Terme koji vam nudi da sa partnerom provedete nezaboravan wellness vikend. Ovaj smeštaj na Fruškoj gori nudi polupansion, doručak u sobi za dvoje, Premium Wellnes paketi koji vas vode u parna kupatila, sobe sa vodenim krevetima, tepidariume, finske saune i infrared saunu. Ali i – sportski tereni: dva teniska terena, jedan  teren za košarku i jedan za odbojku su vam dostupni za rekreaciju.

Nakon svega što ste radili nekoliko meseci vreme je da sebi i voljenoj osobi priuštite nagradu u vidu relaksacije, zdravlja i ponovnog povezivanja. Vi se pobrinite za slobodne dane, izaberite neku od ponuđenih destinacija i prepustite se savršenom miru i odmoru.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *