Top 5 estetskih korekcija za muškarce

Svojim razvojem i rasprostranjenošću, estetska hirurgija je uticala i na razvoj svesti i krajnju normalizaciju obavljanja zahvata koji utiču na lepši izgled, dobijanje samopouzdanja i na potrebu da svako sebi obezbedi ono šta zaista priželjkuje. Tako se došlo i do ekspanzije obavljanja estetskih procedura i kod muškaraca.


Primetno je veći broj muškaraca koji brinu o sebi, treniranjem, vođenjem računa o ishrani, nezi kože i kose, a onda i brige kroz povrgavanje plastičnoj hirurgiji i određenim izmenama ili „prepravkama“ kada su potrebne. Skoro bez izuzetka, estetske operacije koje se rade na ženama, mogu se raditi i kod muškaraca, ali evo kojih je to top 5 – prema izboru muškaraca širom sveta i kod nas.

Transplantacija kose

Estetska hirurgija kod muškaraca u najvećem broju slučajeva služi da se reše novonastali „problemi“ i da se poradi na tada izgubljenom samopouzdanju, što je negde i čest slučaj rađenja zahvata uopšte. Transplantacija kose je, prema tome, uvek na prvom mestu. Kako su muškarci podložni gubljenju kose, nastajanju dubokih zalizaka iznad čela, sve to utiče na menjanje izgleda kakav je bio u mlađim danima. A nije ni redak slučaj da se gubitak kose dogodi već u tim mladim danima. Zato je transplantacija kose brzo i najjednostavnije rešenje da se povrati taj „stari“ izgled i vrati sigurnost u sebe.

Ginekomastija

Još jedan problem koji neverovatno utiče na samopouzdanje i psihičku sigurnost kod muškaraca jeste ginekomastija – uvećane grudi usled nakupljanja masnih naslaga ili uvećanih žlezda. Bitno je da znate da ovo nije retkost među muškarcima, već nešto što se redovno sreće, a rešenje postoji i estetska hirurgija ga pruža. U DANIV, savremenoj specijalističkoj oridaniciji za plastičnu hirurgiju, mogu se pronaći dva rešenja, a to je uklanjanje masnih naslaga sa predela grudi, kao i uklanjanje žlezda, kako bi se problem u potpunosti rešio, ako su grudi izraženije veličine. U svakom slučaju, ovo je jedan od zahvata koji je sve popularniji i češći u muškom svetu.

Body contouring

Konturisanje se sa lica prenelo i na telo, a odavno je počelo osmišljavanjem liposukcije – metoda uklanjanja masnih naslaga sa kritičnih regija. Kako je estetska hirurgija napredovala, tako su i mogućnosti, pa tako postoji i Body contouring koji podrazumeva uklanjanje masnih naslaga procesom liposukcije, a onda se te masne naslage prerađuju i ubrizgvaju u predeo grudi kako bi se dobile definisane i jasno oivičene grudi koje doprinose muževnijem i lepšem izgledu.

Rinoplastika

DANIV je jedna od specijalizovanih ordinacija koja pruža usluge rinoplastike. U procesu potražnje rešenja, bitno je da pronađete lekare koji profesionalno, savesno i kvalitetno obavljaju svoj posao i to u savremenim uslovima, koje među brojnima nudi i DANIV.
Korekcije nosa u obimu, dužini, samom izgledu, sve su češće i među muškarcima, iako se činilo decenijama da se takav trend neće pojaviti.

Six packs

Ogroman je trud koji je potrebno uložiti da se dobiju jasno izdefinisani trbušni mišići. Nekad i pored truda izostanu željeni rezultati, a baš tu „uskače“ u pomoć zahvat Six packs koji se sprovodi uz liposukciju koja se radi ciljano, praveći zareze koji naglašavaju trbušne mišiće. Nakon zahvata su tu upravo rezultati koje ste želeli i za koje ste se toliko i borili.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *