Sve što treba da znate kada su u pitanju usisivači za dubinsko pranje

Kada su u pitanju usisivači za dubinsko pranje prvo što nam padne na pamet je veoma poznata mašina Karcher puzzi.

Ipak danas postoje mnogo drugih dobrih modela mašina. Ono o čemu ćemo mi pričati u ovom tekstu su modeli koji se nalaze u našoj ponudi i koji predstavljaju veoma kvalitetne mašine za dubinsko pranje. 

Usisivači za dubinsko pranje marke Star 

Kao što smo već pomenuli postoje razni modeli mašina za dubinsko pranje. Ono što mi nudimo su proizvodi marke Star. Po dosadašnjem iskustvu pokazali su se kao veoma pouzdani proizvodjaci. Proizvodi marke Star su dugotrajni i kvalitetni. Ono što je najvažnije, pristupačnih su cena i dostupni svima. To je ono zbog čega smatramo da su usisivači za dubinsko pranje Star idealan izbor. 

Star Combo 10/1 

Star Combo 10/1 predstavlja mašinu koja je u potpunosti kao veoma poznati Karcher Puzzi 10/1. Iskreno rečeno, ne możemo ga nazvati kopijom iz razloga što je Combo unikatan. Pre svega, dizajn je sličan, ali ne identičan. Takodje, usisivač za dubinsko pranje Star Combo 10/1 se proizvodi od reciklirane plastike koja je veoma otporna na habanje i dugoročna. Holenderi su metalni, a kofica za prljavu vodu providna. Sve u svemu, ima dosta prednosti i unikatnih sitnica. Ono najbitnije ne smemo zaboraviti…Cena joj je duplo niža i time je svrstavamo u najprodavaniji proizvod. 

Star CCM 20 mašine za dubinsko pranje 

Star CCM 20 je mašina za dubinsko pranje koja je dobila skraćeni naziv od Carpet Cleaning Machine. Broj 20 predstavlja zapreminu rezervoara prljave vode od 20l. Zapravo to je klasičan usisivač za dubinsko pranje jer se može koristiti i kao hidro usisivač. Može se reći da je to usisivač sa pumpom za vodu. Baš zbog toga ta mašina je 2 u 1. Takodje, prednost joj je veliki rezervoar. Ako bismo pričali o manama, ono je jedino što se može reci oblik. Možda nije idealno kompaktna kao Combo 10/1, medjutim ova mašina je vrhunski proizvod. Više o tehničkim karakteristikama ove mašine možete pogledati na linku – Star CCM 20. 

Star CCM 35 

Kao i prethodni model i ovaj ima skraćeni naziv CCM od Carpet Cleaning Machin. Zapremina rezervoara je 35l i otuda broj 35. Sve što je rečeno iznad u pasusu za mašinu Star CCM 20 važi i za CCM 35. Jedina razlika i jeste zapravo u rezervoaru i naravno dimenzijama. Više o tehničkim karakteristikama ove mašine možete pogledati na linku – Star CCM 35. 

Star CCM 60 

Carpet Cleaning Machine 60 ili skraćeno CCM 60 mašina za dubinsko pranje je veoma ozbiljan model. Pre svega ima dva usisna motora od 1200W i kao takva pravi izanredan vakum pri usisavanju. Ne postoji jači model od ovog kada su u pitanju usisivači za dubinsko pranje. Veliki rezervoar omogućava dugotrajan rad bez pražnjenja. Zbog svojih karakteristika smatra se da je ova mašina idealna za servise, odnosno autoperionice. Više o tehničkim karakteristikama možete pogledati na linku – Star CCM 60. 

Tehničke karakteristike 

Ono što je zajedničko svim ovim mašinama je dvoturbinski motor od 1200W. Nekima je poznatiji kao motor sa dve elise. Takvi motori daju duplu snagu vakuma. U svim uredjajima nalaze se takvi. Takodje, pumpe su iste sem kod modela CCM 60 koji ima jaču pumpu. Dužine creva su fabričkih 3m, medjutim to je podložno promenama po potrebi. Usisna šipka sa velikom papučom je od nerdjajućeg čelika iz dva dela. Velika papuča ima dve dizne, dok se na maloj papuči za usisavanje nalazi jedna dizna. Holenderi su na svim modelima isti i metalni su. 

 

Pozitivna iskustva i prednosti 

Dolazimo i do kraja naše teme i vreme je da samo donesemo zajednički zaključak na sve što je gore rečeno. Definitivo Star usisivači za dubinsko pranje su vrhunski proizvodi. Tako govore iskustva naših korisnika, a i same karakteristike ovih proizvoda. Teško je pronaći konkretnu manu koja bi stavila u drugi plan sce prednosti koje dobijate kupovinom Star mašina za dubinsko pranje. Na kraju moramo reci, cena je ključna stvar koja sa svim prednostima govori da bi ove mašine trebalo da budu Vaš izbor broj 1… 

Ukoliko ste zainteresovani, na ovom link-u možete pogledati celokupnu ponudu mašina i njihove cene.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *