Usluge keteringa za organizaciju brojnih slavlja

Ketering predstavlja tip ugostiteljske usluge koju možete koristiti za različite proslave. Ketering nudi ukusne slane i slatke poslastice, napravljene sa puno ljubavi uz posebnu dekoraciju glavnog jela i priloga.

Uz navedenu uslugu sledi adekvatna dostava, bezbednosti uslovi hrane sa higijenskim zahtevima i željeni konobari za samo posluženje. Uslugu keteringa možete koristiti za organizaciju najsvečanijih proslava. Tokom naručivanja hrane uvek se možete opredeliti za ponuđeni meni, što svakako zavisi od tipa svečanosti, brojnosti gostiju i hrane koju želite. Ketering usluga nudi meni raspoloživog karaktera opisanih kroz jela od mesa ili bez njega. Današnja ketering usluga usmerena je na posebne zahteve boja na tanjiru, što izdvaja salate, povrće i voće kao posebni prioritet.

ketering

Primarni motiv usluga keteringa u odnosu na hranu iz restorana

Ukoliko organizujete proslave svečanog tipa sa posebnim osvrtom na raznovrsnu hranu, prilagodite hranu uslugama keteringa. Najčešći slučaj za odabir ketering servisa prilagođen je veseljima poput svadbi, rođendana, brojnih jubileja, poslovnim ili sportskim aktivnostima. Zavisno od broja gostiju i prilagođenog ambijenta proslave, sledi odabrana količina hrane i mogućnost profesionalnog posluženja.

Uslugom keteringa dolaze profesionalne usluge posluženja, usmerene na sve goste i posluženje dodatnog pića. Ukoliko želite opširan meni za proslavu venčanja, opredelite se za posluženje predjela i više glavnih jela. Na drugoj strani, za manje proslave možete koristiti usluge restorana, naročito za posluženje užeg kruga porodice i prijatelja. Kod oba tipa ugostiteljskih usluga, dekoracija stolova će biti po želji klijenata.

Prednosti usluge ketering servisa

Obzirom da usluge ketering servisa zahtevaju posebne uslove za pripremu i čuvanje sveže hrane, neophodno je poštovanje zdravstvenih uslova. Kvalitet pružene usluge raspoređena je kroz način dostave i prefinjeni ukus jela. Odabir najboljeg ketering servisa podrazumeva kvalitet hrane, ukus jela i krajnju dekoraciju sa svim posebnim salatama.

Usluge posluženja su posebni zahtevi kvalitetnog keteringa. Usluge posluženja hrane moraju biti efikasnog karaktera sa pouzdanim rokovima dostave. Hrana mora biti bezbedno skladištena, adekvatno termički obrađena i time bezbedna za upotrebu. Kvalitet i raznoliki izbor namirnica, predstavljaju osnovne prioritete ketering usluga.

Usluga ketering servisa podrazumeva i posebno ističe puno boja na tanjiru, što odražava raznolikost upotrebljene hrane i potpunu kombinaciju ukusa. Sve što se tiče pripremanja hrane mora upotpuniti način serviranja, sa posebnim osvrtom na profesionalnu uslugu. Servirana hrana na tanjiru, pored ukusa mora biti lepo dekorisana primamljivog izgleda i funkcionalno servirana.

Raznovrsna ponuda ukusne hrane ketering servisa

Kvalitetna usluga i poštovanje zadatih rokova dostave, ključne su reference za odabir usluge dostave putem ketering servisa. Zavisno od tipa proslave i brojnosti gostiju sledi dalji odabir ukusnih jela ili pravljenja mini obroka u vidu jednog zalogaja.

Razvijenost usluge veganske i vegeterijanske hrane je značajno zaživela, naročito zbog zdravog spoja kombinovanih namirnica. U ponudi je kombinovanje voća i povrća koje upotpunjuju boje na tanjiru. Ukoliko želite izaći iz klasičnih formi serviranja i konzumiranja hrane, sledite odabir više voćnih slatkih kanapeja.

Rolovane forme hrane poput najrazličitijih izbora mesa, takođe dolaze kao posebna servirana jela. Plodovi mora uz glavna jela od ribe ističu se kao najkvalitetnije namirnice prilagođene posebnim proslavama po naručenim količinama obroka. Riblji specijaliteti su karakteristični za posni meni koji su posebno zaživeli na trpezama dostave hrane.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *