Zabavni i praktični neobični pokloni za decu

S obzirom na brzo vreme u kojem živimo i u kome smo okupirani tehnikom i tehnologijom, skoro da se i ne setimo da postoje drugačiji pokloni za decu osim telefona i tableta. Kreativne ideje za poklon su postale težak zadatak za roditelje i sve one koji treba da kupe detetu poklon vredan pažnje. Iako prodavnice nude različite igračke, nije lako pronaći praktične i zabavne ideje za rođendanski poklon, a još je teže naći one koji će se svideti detetu i okupirati mu pažnju duže od nekoliko minuta.

U pomoć vam zato priskače prodavnica Home Art sa svojim asortimanom koji čine neobični pokloni za decu ali i odrasle, kao što su hvatači snova ili dekoracija sa porukama. Tu su zatim i kreativni pokloni poput table za crtanje u obliku mačke ili u obliku kaktusa, set za slikanje za decu, green house set i još mnogo drugih interesanstnih stvarčica koje će sigurno obradovati vaše najmilije.

Savršeni pokloni za decu

Budući na nesebičnu ljubav i neskrivenu iskrenosti koju su deca u stanju da pokažu, bilo da je njihovo osećanje pozitivno ili negativno, vrlo brzo ćete shvatiti da li su vaši neobični pokloni pun pogodak ili pak promašaj. Ukoliko hoćete da ostavite dobar utisak na dete, a sigurni smo da želite, pokloni za decu bi trebalo da budu i praktični i zabavni. Zato vam nudimo neke korisne ideje za rođendanski poklon.

Za decu koja su još mala, savršen poklon može biti dečiji pribor za ručavanje, kasica u obliku malog dinosaurusa ili kasica nekog drugog oblika, zatim drvene igračke, muzičke kutije ili društvene igre kao što su igra golf ili Igra punching ball, itd. Sve ove, kao i mnoge druge rođendanske ideje možete pronaći u bogatoj ponudi prodavnice Home Art. Tu su i pokloni za decu poput plišanih igračaka jednoroga i malih životinja, što takođe može biti dobar izbor za malu decu.

Koji su to neobični pokloni?

Za sve one koji ne znaju šta voli dete kome treba da odaberu poklon, zanimljiv predlog mogu biti neobični pokloni. A kakvi su to pokloni ustvari? To su one stvari koje bi vam verovatno poslednje pale na pamet kao izbor, a interesantne su i nesvakidašnje poput peščanog sata, boho držača za ključeve, zanimljivih memo magnet setova i držača, interesantni notesi I privesci u raznim oblicima,… Ovakvi pokloni su univerzalni, te možete da ih kupite i dečacima i devojčicama.

Kreativni pokloni u korist porodice

Neki kreativni pokloni mogu poslužiti i za okupiranje cele porodice, što je posebno dobro zarad očuvanja porodičnih vrednosti, bliskosti i druženja sa decom. Ukoliko imate bebu, kreativne ideje za poklon mogu biti album za slike, 3 foots ili footprints, a za malo starije idealni kreativni pokloni mogu biti poput seta za slikanje, zidnog platnenog rama za poruke i slike, držač za koverte ili držač za poruke. Pojedine kreativne ideje za poklon možete dobiti sasvim nenadano dok razgledate i tražite idealnu stvar za određenu osobu. Bitno je samo da odaberete ono što smatrate najboljim za dete kome je taj poklon i namenjen!

Ideje za rođendanski poklon koje su zabavne i praktične

Nije lako pronaći ideje za rođendanski poklon koje bi objedinile i praktičnu i zabavnu stranu i upotrebu odabranog predmeta. Mi vam dajemo neke od korisnih saveta i stvari koje mogu poslužiti u ovu svrhu, a to su:

  • silikonski podmetači za kadu set,
  • ukrasne kutije različitih dezena,
  • satovi,
  • kutijice i stalci za nakit,
  • ramovi za slike,
  • slike sa interesantnim detaljima i pejzažima,
  • lampe,
  • vaze,
  • toalet kante sa različitim dezenima, itd.

HomeArt je prodavnica koja je prepoznala sve različite potrebe i želje i dala vam, nadamo se, dobre ideje za rođendanski poklon. Na vama je samo da odete i odaberete idealan poklon u moru mnogobrojnih asortimana, a u skladu sa željama i potrebama deteta kome je on namenjen.

Autor teksta: Biljana Radojčić

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *