Estetska hirurgija u Srbiji

Ni Srbiju nije mimoišla era estetske hirurgije. Naši stručnjaci poznati su i priznati ne samo u našoj zemlji, nego i u svetu, a pacijenata je sve više. Lekari kažu da je sve više dama koje se opredeljuju za korekcije, ali da ni muškarcima nije strano da se podvrgnu zahvatima estetske hirurgije.

A koje se to plastične operacije najviše traže kod nas?

U Srbiji je najpopularnija korekcija grudi, pa se ona i najviše traži. Zanimljivo je da je starosna dob za ovu intervenciju različita. Mnogi roditelji odlučuju svojim ćerkama kao poklon za punoletstvo da podare tretman povećanja grudi, a i novopečene mame odlaze kod estetskog hirurga kako bi podigle grudi nakon porođaja.

Dame u četrdesetim godinama žele lep dekolte stoga se takođe odlučuju za estetske korekcije, a naši stručnjaci tvrde da je i sve više dama koje imaju preko 55 godina i žele lepe grudi.

Druga najtraženija plastična operacija u Srbiji jeste korekcija usana, pa se za ovu intervenciju najviše odlučuju devojke u dvaesetim i tridesetima godinama. Rezultat nakon estetskih korekcija je samo jedan, veće samopouzdanje.

No, ako želite nekoga da obradujete, prilika je tu. Danas estetska hirurgija nije više tabu. Prema istraživanjima preko 90% žena bi otišlo pod noža kako bi se rešilo nepravilnih delova tela. Ako i vaša voljena osoba želi tako nešto, eto prilike da je obradujete.

Estetska operacija kao poklon!

Danas je sve popularnije pokloniti nekome tretman estetske hirurgije. Muškarci najčešće svojim devojkama ili ženama uplaćuju filter ili korekciju grudi, a ima i žena koje se raspituju za tretman podizanja kapaka ili liposukciju kako bi obradovale svoje partnere. Majke se javljaju da bi zakazale povećanje grudi ćerkama, a svima je jedino važno da svoje drage osobe iznenade i obraduju.

Ako vama draga osoba odavno razmišlja o nekoj estetskoj intervenciji, eto prilike. Uz samo jednu operaciji nečiji život može potpuno da se promeni. Ipak, pre nego što se odlučite da darujete ovakav poklon nekome, uverite se da je estetska hirurgija upravo ono što voljena osoba želi. Ipak, trebalo bi da imate i sledeće stvari na umu.

Nije estetska hirurgija tako jednostavna kao što se možda nekima na prvi pogled čini. Ravan stomak i savršene grudi jesu rezultat, ali do doga treba doći. Uverite se da neko zaista želi dase podvrgne korekcijama, pa mu tek onda priuštite operaciju. U suprotnom, poslaćete pogređnu poruku osobi koja vam je draga.

Pre uplate estetskog tretmana, obratite pažnju!

Drugačija je situacijama sa osobama koje zaista žele da koriguju delove tela kojima su nezadovoljni. Ukoliko neko stalno pominje kako bi da poveća grudi ili usne, onda vam je to dovoljan znak da nećete pogrešiti ukoliko joj zakažete tretman.

Naravno, nije nikako pametno da operaciju zakazujete bez znanja osobe koju želite da obradujete. Naime, doktor i pacijent moraju da se dogovore oko tretmana i zahteva, tako da je najbolje da samo rezervišete razgovor sa doktorom i da platite intervenciju, a sve ostalo prepustite pacijentu i doktoru. I ne zaboravite, estetska hirurgija ima mnogo prednosti, ali sa sobom nosi i određene rizike i komplikacije. Prepustite stručnjaku da odluči na koji način i kada je najbolje neki zahvat izvršiti.

Okvirne cene estetskih operacija možete pogledati ovde.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *