Idealne ugaone garniture za svaki dom

Ako želite da ulepšate dnevni boravak, a ne znate kako mi imamo nekoliko predloga za vas. Ukoliko u stanu imate iole prostora, a vreme je da izbacite dotrajali kauč napolje, onda je najbolje rešenje ugaona garnitura. Ovaj nameštaj je veoma praktičan, lako se iklapa u prostor, a s obzirom da zauzima mnogo prostora za svaku dnevnu sobu se preporučuje. Na ugaonim garniturama u svakom trenutku može da odmori nekoliko osoba, nije li to dovoljan dokaz praktičnosti?

Međutim, kada baš i niste potpuno sigurni u svoju odluku, onda bi trebalo najpre da razmislite gde biste želeli da stavite novu ugaonu garnituru. Koji stil u vašem životnom kutku preovlađuje?

Na našem tržištu su posebno tražene ugaone garniture, a evo i zašto.

Kupci smatraju da je ugaona garniture izuzetno funkcionalan nameštaj i da je veoma praktičan. Takođe, lako se održava, a uvek može da se proširi i da posluži kao krevet za goste.

Kako izabrati odgovarajući model?

Najpre bi trebalo da gledate modele garnitura koje mogu da prođu kroz vrata i hodnik kako biste ih uneli u stan. Takođe, obratite pažnju na dimenzije da bi se ovaj nameštaj savršeno uklopio u ugao vaše spavaće sobe ili dnevnog boravka. Da vas ne bi zadesilo neprijatno iznenađenje, proverite dimenzije vrata kako biste na vreme se osigurali kada vam nameštaj stigne.

Ugaonu garnituru čine zasebni delovi, a cena nameštaja zavisi od toga da li biste da garnitura stoji samostalno ili ipak želite i dodatne elemente.

Za goste će vam najviše poslužiti deo koji se razvlači, jer imate u jednom nameštaju dve zasebne celine, kauč i ležaj za prenoćište. Jedino o čemu u ovakvim slučajevima treba da znate jeste da garnituru morate smestiti u tačno određen ugao. Moderan dizajn i novi nameštaj osvežiće vaš kutak, a više nema razoga za brigu ako se pojave neplanirani gosti. Sada imate gde da ih smestite da prespavaju.

Od kojih materijala se prave ugaone garniture?

Danas se nameštaj ugavnom pravi po meri i prema ukusima i željama potrošača. To je slučaj is a ugaonim garniturama, jer je danas želja potrošača na prvom mestu. Različite vrste materijala, veliki izbor boja, dezena i tkanina dostupan je u prodavnicama nameštaja, a možete da izaberete komad nameštaj prema sosptvenim željama.

Kožna ugaona garnitura sigurno će izgledati fantastično, a njen vek trajanja je dug. Cene su različite i na cenu utiče mnogo faktora, a prema finansijskim mogućnostima možete bazirati kupovinu nove ugaone garniture za svoj dom. Jasno je da će oni sa dubljim novčanicima želeti najbolji model za svoj dom.

Ugaone garniture napravljene od somota svakom domu daju dodatni komfor, ali daju i teksturu i dodatnu boju svakom enterijeru. Najčešće su prvi izbor potrošača tamne boje, a različiti dezeni, motivi, detalji i nijanse danas nameću moderni trendovi koji se tiču uređenja enterijera.

Ukoliko se garniture ne uklapa savršeno u spavaću ili dnevnu sobu, onda bi trebalo prostor malo da preuredite ili da ga ponovo uredite. Takođe, možete kupiti i manje garniture za spavaću sobu kako bi bile više funkcionalne i praktične.

Obavezni komad nameštaja u svakom stanu – ugaone garniture

Ove sezone su u trendu ugaone garniture koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Reč je modelima koji imaju apstrakte detalje i koji sadrže oštre linije. Ukoliko vam je stan manji, onda birajte nameštaj čiji dezen se sastoji od velikih oblika, a u velikim prostorima bi trebalo imati garniture koje imaju dezene manjih oblika. Širok spektar dezena, motiiva i boja je u ponudi, pa se uvek može pronaći za svačiji džep ponešto.

Najbolje bi bilo da se kombinuju različite boje, pa čak i ako niste u mogućnosti da kupite, trebalo bi da znate da se ugaone garniture jarke boje i belih šara savršeno uklapaju u svaki dom. Bilo da je stan veliki iili mali, ovakavi modeli će se odlično uklopiti u svaki dom, pri čemu bi u stanovima većih kvadratura trebalo koristiti garniture bez naslona kako bi čitav prostor izgledao modernije i lepše.

U malim stanovima jednodelni naslon štedi prostor, a uz to i uži deo za sedenje se mnogo bolje uklapa, jer ovakva konstrukcija nameštaja stvara mnogo bolju sliku i čini prostor vizuelno većim.

Ugaone garniture za dnevnu sobu

Stručnjaci kažu da su danas u trendu različite kombinacije boja ugaonih garniture za dnevnu sobu. Boje se mogu lako kombinovati, stoga smo sigurni da ćete brzo i lako pronaći adekvatan model za svoj dnevni boravak. Popularne su jarke boje, pa ako vam se čini i da ste malo preterali, ne brinite žuta ugaona garniture će se odlično uklopiti u enterijeru koji je neutralnih boja. 

Neobične boje i te kako osvežavaju prostor, a dizajneri tvrde da je poželjno birati garniture koje sadrže dve različite boje. Ako želite novu garniture u svom domu, onda birajte modele koje imaju sedalni deo u jednoj, a naslon u drugoj boji. No, ako ste više za klasničnije boje, onda braon, crna ili bež ugana garnitura i te kako može da se uklopi u svaki enterijer.

Nameštaj za spavaću sobu

Da li je vaša soba minimalistički uređena? Posebno će biti uređena spavaća soba u kojoj preovladavaju minimalističke boje, a poseban pečat joj možete dati ako izaberete upečatljiv nameštaj. Ukoliko pažljivo odaberete boju, onda će se nameštaj savršeno uklopiti u čitav enterijer. Kupovinom ugaone garniture za spavaću sobu rešićete pitanje preuređenja ove prostorije. Ovaj multifunkcionalan nameštaj ne samo da će biti upečatljiv, nego će i osvežiti prostor.

Posebnu brigu o potrošačima danas vode proizvođači nameštaja, jer svoju ponudu prilagođavaju željama kupaca. Zato se danas mogu pronaći ugaone garniture samo za spavaće sobe, ali i neke koje su na sniženjima ili gartinure uz koje može da se izabere i dodatni komad nameštaja, kao na primer fotelje.

Iako je spavaća soba predviđena za odmor, uvek imajte na umu da i ova prostorija u domu treba da bude lepo opremljena. Zato na vreme izaberite ogovorajući nameštaj, izračunajte dimenzije prostorije kako biste lepo uklopili svaki deo ugaone garniture. Takođe, boje prilagodite ostalim bojama u spavaćoj sobi i uživajte u novom, boljem i drugačijem enterijeru.

Sigurni smo da ćete naći pravi model ugaone garniture za svoj kutak, jer je ponuda raznovrsna i može da se prilagodi svačijem budžetu.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *