Kako funkcioniše klađenje uživo?

Bez obzira na to da li ste već imali priliku ili tek planirate da odigrate tiket na neki od omiljenih sportova i kladite se uživo, za početak je najvažnije da znate na koji način funkcioniše ova vrsta klađenja i kakva su pravila.

Iako je veoma slično klasičnom sportskom klađenju, početnicima može delovati malo zbunjujuće i stresno jer zahteva nešto brže reakcije i delovanje tokom trajanja same utakmice ili meča. Ipak, istovremeno i izazovno i zanimljivo, klađenje uživo je danas jedna od najpopularnijih vrsta klađenja, te uzbuđenje i zabava sigurno neće izostati.

U produžetku donosimo značajne informacije koje će vas uputiti u to šta je specifično za uživo klađenje, kako ono funkcioniše i šta je korisno da znate.

Najvažnije karakteristike klađenja uživo

Dinamično, uzbudljivo i interesantno, live klađenje vam pruža priliku da jednostavno, u bilo kom trenutku i sa bilo kog mesta možete da popunjavate tikete i pratite mečeve i utakmice na koje ste se kladili.

Bilo da želite da odete direktno u kladionicu ili je vaša opcija da sve pratite online, sa telefona ili kompjutera i iz udobnosti vašeg doma, na raspolaganju vam je veliki izbor sportova na koje možete da se kladite uživo. Fudbal, košarka, tenis, odbojka, bejzbol, ali i mnogi drugi sportovi – izbor je vaš.

Popularnosti ove vrste klađenja je doprinela činjenica da se možete kladiti tokom gotovo čitave utakmice ili meča za koji ste se opredelili. Tokom njihovog trajanja postoje određeni trenuci kada to nije moguće, ali veći deo vremena možete postavljati svoje opklade, menjati odluke i delovati u skladu sa trenutnom situacijom u igri – to je i najveća razlika i specifičnost ove vrste klađenja u odnosu na klasično, kod koga se tiketi popunjavaju pre početka utakmica i mečeva.

Na koji način funkcioniše klađenje uživo i kako da se kladite?

Uživo klađenje je igra na sreću kod koje ponude igara, kao i kvote, direktno zavise od trenutnih dešavanja na terenu. Ovu izuzetno dinamičnu vrstu igre prate stalne promene i dešavanja u okviru nekog meča ili utakmice – sa tim promenama se menjaju i kvote, te ukoliko opkladu postavite u pravom trenutku, možete ostvariti izuzetan dobitak.

Najbolje prilike se obično javljaju neočekivano, te je izuzetno značajno da pažljivo pratite meč i delujete baš onda kada je najbolji trenutak za to. Te nepredviđene prilike mogu biti penali, crveni kartoni, slobodna bacanja, golovi, koševi ili neke druge situacije na terenu i sve to bitno utiče na ponuđene kvote, koje u nekim momentima mogu biti veoma visoke i nuditi potencijalno velike dobitke ako situacija bude takva da pogodite opkladu.

Saveti za uspešno klađenje uživo

Da bi i vaš tiket bio dobitan, biće potrebno malo znanja o sportu na koji se kladite, malo taktike i iskustva koje će vam pomoći da donosite dobre odluke u ključnim trenucima – sve to može doprineti da budete uspešniji u live klađenju i da povećate šanse za osvajanje dobitka.

Ako ste početnik, krenite sa manjim ulozima kako ne biste sebi stvarali pritisak u slučaju pogrešnih procena i kako biste stekli korisno iskustvo koje će vam služiti u daljem postavljanju opklada.

Koristite svoje znanje o sportu, timovima i igračima na koje se kladite i neka sreća bude na vašoj strani.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *