Kako se obući za odlazak na punoletstvo – za devojke

Punoletstvo je svakako jedan od najvažnijih datuma u životu svake devojke. Za tu priliku biraju se najbolje lokacije u gradu, najlepše haljine, cipele i frizure. Slavljenica uglavnom dominira ceremonijom, ali za njom ne smeju zaostajati ni njene najbolje prijateljice.

zgodna devojka

Pored toga što morate izabrati adekvatan poklon, sa sobom morate poneti i dobro raspoloženje i osmeh, ali svakako i sve ostalo što je neophodno kada je potrebno čestitati punoletstvo.

Veoma važnu ulogu u tom danu svakako da igra i garderoba koju odabirate.

A uz adekvatnu garderobu mora ići i odgovarajuća frizura, nakit, torba i cipele.

Najčešće, izbor toga dana pada na haljine. Svakako da će svaka devojka birati onu toaletu koja joj najbolje stoji i koja je u skladu sa njenom građom i oblinama, sa onim što želi da istakne ili pak da sakrije. Samim tim, neke devojke se odlučuju za duge haljine, dok se druge odlučuju za nešto smeliju varijantu kraćih i užih haljina.

Naravno, boja i materijali su takođe veoma bitni, te ovakvo slavlje ne može proći bez male crne haljine, haljine jarko crvene, srebrne ili zlatne boje, ukrašene kakvim šljokicama, cvetićima ili cirkonima. Takođe, u obzir dolaze i trenutno među devojkama veoma popularni kombinezoni, dugi ili kratki, upotpunjeni štrasom ili šljokicama raznih boja.

Akcesoar često zna da odigra veoma važnu ulogu u stilizovanju kod devojke.

Ukoliko vam je haljina jednobojna ili pak kakva skromnija varijanta, monotoniju uvek možete razbiti pojasom ili kaišem koji ćete uklopiti sa sandalama ili eventualno torbom.

U obzir dolaze i elegantne marame, ogrtači, osobito ukoliko su u efektnoj boji, zlatni ili srebrni, ili pak sa štrasom.

Nakit takođe može da upotpuni sliku, s tim što se mora voditi računa da se sa istim i ne pretera. U zavisnosti od odevne kombinacije izabraćete ogrlicu, minđuše, narukvicu ili pak prsten, pri čemu morate voditi računa da odaberete pravi komad, kako ne biste izgledali prenapadno, tj kao novogodišnja jelka. U zavisnosti od odevne kombinacije birajte ili samo efektnije minđuše ili efektniju ogrlicu, a ukoliko je haljina bogata sama po sebi, biće vam potreban skromniji komad nakita.

Sandale uklapajte pre svega prema boji haljine, sa torbom ili prema modelu koji ide idealno uz vašu toaletu. Birajte neku od varijanti trenutno popularnih salonki, ili pak sandala sa otvorenim prstima, sa ili bez cirkona i drugih ukrasa.

Visinu potpetice možete birati prema svojoj visini ili prosto prema onome što volite.

To tako može biti i čuvena štikla od 12cm, ukoliko želite da se osećate seksi i dominantno, dok možete birati i manju štiklu ako biste da se predstavite kao elegantna mlada dama sa stilom.

Tu su nadalje i torbe, sa kojima takođe morate biti obazrivi i po pitanju boje i po pitanju detalja, jer se može desiti vrlo lako da u svom tom zanosu omašite, što sa modelom, što sa bojom, pa čak i veličinom iste.

Ukoliko niste sigurni kako vam nešto stoji, povedite sa sobom osobu od poverenja u koju se zasigurno možete pouzdati i koja će vam sigurno reći svoje iskreno mišljenje.

Ostaje još da svojoj toaleti prilagodite šminku, za koju je uvek najbolja varijanta da nije prenapadna, kao i frizuru u vidu ravne kose, popularnih lokni ili pak elegantne punđe, da nabacite osmeh i dobro raspoloženje i zabava može da počne.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *