Karaburma – sve atraktivnije naselje za život

Karaburma je naselje koje se nalazi u najvećoj Beogradskoj opštini Palilula. Oni koji traže stan u našoj prestonici sigurno je da su zainteresovani i prate prodaju stanova i u ovom delu grada. Sigurno se pitate zašto je Karaburma sve atraktivnije naselje za život?


Svojim jedinstvenim položajem naselje se nalazi u gotovo samom srcu grada, nudi mir, ali je ujedno i blizu centra Beograda. Odlično je mesto i za stanovanje samaca, ali nudi odlične uslove i za život porodica sa decom.
Zašto da kupite stan na Karaburmi? Pokušaćemo da vam damo odgovor i približimo lepotu ovog mesta. Nastavite sa čitanjem!

 

Jedinstvene lepote i bogatstvo Karaburme

Na samo 10 minuta od centra Beograda smeštena je Karaburma. Prostire se od brda Zvezdare do Dunava. Ima odličnu putnu povezanost pa broj stanovnika iz godine u godinu konstantno raste.
Trenutno ima oko 55.000 žitelja, a na taj broj dolazi čak 5 osnovnih škola čime se svrstava u naselja koja su odlična za podizanje dece. Ovu brojku prati veliki broj vrtića, igraonica, parkova, a i pristup Dunavu čini da se u ovom delu Beograda traži i stan više.
Najvažnije ulice su ujedno i žile kucavice naselja i veza sa ostalim opštinama: Višnjička ulica, Ulica Vojvode Micka Krstića, ulica Salvadora Aljendea sa okretnicama javnog prevoza koji vozi na linijama 16, 23 i 25.
A nedeljom kada druga naselja postanu pusta, Karaburma postaje domaćin utakmica na kojima igra OFK Beograd, pa ljubitelji sporta iz celog Beograda dolaze da podrže svoje favorite.

„Prodaja stanova Karaburma“ – Prvo pitanje za svaku agenciju

Karaburma nudi veliki broj stanova, ali i nudi dobar odnos cene i kvaliteta.
Za 40.000 – 45.000 eura se može pronaći stan površine od 25 m2 koji je strukturom garsonjera ili manji jednosoban stan. Kada se postavi upit „prodaja stanova Karaburma“ ovo su ujedno i površine koje se najčešće traže i najbrže prodaju. Prosečna cena po kvadratu je 1.200 eura, ali ona zavisi od spratnosti, tipa grejanja, blizine škole i vrtića, ali i u kakvom je stanju stan i kakvo renoviranje zahteva.
Naselje je odavno interesantno investitorima i zato je postalo gradilište za velike stambeno-poslovne objekte. Svaki slobodan plac se vrlo brzo proda i onda na njemu niču višespratnice.
Pošto je kod prodaje stanova Karaburma jedna od atraktivnijih lokacija, i stanovi u novogradnji se vrlo brzo rasprodaju, i to vrlo često još dok su u izgradnji pa cena po kvadratu bude dosta niža nego što je to cena gotovog stana.
Agencije za promet nekretnina imaju dosta posla i uspešne su u tome da na najvećem tržištu nepokretnosti u Beogradu prepoznaju prave ponude i prezentuju ih klijentima. Obraćanjem agenciji kupac štedi vreme, novac i lakše pronalazi idealan stan za prodaju na Karaburmi.
Zbog svog dobrog geografskog položaja, dobre putne infrastrukture i pristupačne cene, prodaja stanova na Karaburmi doživljava pravi bum. Ako tražite svoju idealnu nekretninu, ovo je mesto koje svakako treba da razmotrite pri kupovini. U odabiru vam najviše može pomoći agencija za nekretnine koja ima dobru bazu podataka, a ako ne pronađete svog favorita agent će za vas nastaviti potragu!

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *