Revolucija u svetu bele tehnike: pogled na karakteristike Liebherr kombinovanih frižidera najnovije generacije

Svedoci smo da su uređaji koji su do pre 50 godina bili potpuna nepoznanica ljudskom rodu danas gotovo nezamenljivi segment svakodnevice. Sve veći tehnološki napredak uslovio je značajna unapređenja na svim poljima, pa i u domenu proizvodnje bele tehnike.

Zaleđeno voće

Tako možemo naći veoma napredne uređaje u domaćinstvima, a naročitu pažnju izazvali su kombinovani frižideri poznatog brenda Liebherr.

Prilikom odabira frižidera, mnogi kupci se odlučuju za onaj model i brend koji im je:

 1. Poznat
 2. Pouzdan
 3. Povoljan

Naravno, ne može se uvek potrefiti da sva tri kriterijuma krase jedan model, ali ako se nađu bar dva – kupac je zadovoljan.

Pored ovog „standardnog“ načina odabira frižidera za domaćinstvo, savremeni kupci se sve više okreću dodatnim karakteristikama frižidera.

U ovom članku vam navodimo top 7 karakteristike Liebherr kombinovanih frižidera koje će značajno unaprediti način na koji čuvate hranu u domaćinstvu.

 1. Led Light Column – led osvetljenje unutar frižidera možda ne deluje revolucionarno, ali činjenica da se mnogi proizvođači i dalje libe da ga upotrebe prilikom dizajniranja frižidera dovoljno govori o tome da je zaista pravo osveženje videti led svetla u frižideru za domaćinstvo. Osim toga što su led svetla efikasnija u smislu potrošnje energije, deluju vrlo efektno i u estetskom smislu.

 

 1. Bio Fresh – sve veća potreba za kvalitetnijim namirnicama uslovila je i ugradnju specijalnih filtera i prečišćivaća koji čuvaju prirodnu svežinu i aromu različitih namirnica. Uz Bio Fresh komponentu, vaše namirnice će očuvati svoju prirodnu svežinu i vlažnost, a samim tim i hranljivost. Ova karakteristika je posebno značajna za namirnice koje su osetljive i sklonije kvarenju, poput mlečnih proizvoda, mesa i ribe.

 

 1. Magic Eye Control – podešavanje temperature i druge funkcije Liebherr kombinovanog frižidera dostupne su dodirom na dugme. Nema više potrebe za komplikovanim uputstvima; ovaj frižider može da koristi i predškolac.

 

 1. Frost Safe – jedna od značajnih karakteristika modernih frižidera je i što su podešeni na optimalnu temperaturu, čak i pri niskim vrednostima. To znači da je manja verovatnoća da će doći do zamrzavanja namirnica, a samim tim i do preterane potrošnje električne energije. Dodatne rashladne ćelije postavljene su sa svih strana, tako da se fioke u zamrzivaču uvek pravilno hlade.

 

 1. Soft System – znate onaj osećaj kada se vrata frižidera zalupe pa sve što se nalazi u njima počne da tandrče i zveči? Uz Soft System nećete morati da se brinete o suvišnoj buci prilikom zatvaranja frižidera. Vrata će se nežno zatvoriti bez obzira na to koliko su opterećena (napunjena).

 

 1. No Frost with Liebherr – posebnu pažnju brend Liebherr posvetio je dizajniranju sistema rashlađivanja i zamrzavanja. Uz pametnu tehnologiju No Frost sistema, nećete više morati da se brinete o stvaranju leda na zadnjoj strani frižidera. Osim toga, automatsko odleđivanje i prečišćavanje će vam olakšati i održavanje komora, čineći vaš frižider bezbednim.

 

 1. Duo Cooling – dvostruki sistem rashlađivanja obezbeđuje racionalnu potrošnju energije, ali i adekvatno čuvanje namirnica i u zamrzivaču i u frižideru. Nema prenošenja mirisa niti isušivanja hrane. Pošto se radi o dva odvojena sistema hlađenja, frižider i zamrzivač mogu se isključiti nezavisno jedan od drugog, čime se dodatno olakšava funkcionisanje uređaja.

Pitate se kakve još prednosti donose frižideri najnovije generacije? Saznajte na ovom linku.

You may also like...

1 Response

 1. Mica каже:

  Volim to sto se tehnika konacno malo obazire na ekologiju i cuvanje energije. Zalosno je samo to koliko ljudi sa nasih prostora ovakvu tehniku ne mogu da priuste pa su i dalje primorani da koriste ono sto trosi i vise nego koliko je planirano usled dotrajalosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *