Novogodišnji poklončić

Novogodišnje pripreme su uveliko počele, a čuveno pitanje gde planirate za doček čuje se na svakom koraku. Mnogi koji doček Nove godine proslavljaju u nekom drugom gradu, državi ili kontinentu ne moraju da razmišljaju o nekim specijalnim novogodišnjim poklonima, jer će razglednica, magnet ili neka druga sitnica odlično poslužiti. Međutim, svi oni koji ozbiljno shvataju novogodišnje praznike i pripremaju određene poklone, treba da znaju da paketić odlično može da posluži i za one koji imaju pet i koji imaju dvadeset pet godina. Verovali ili ne, podjednako će se radovati i jedni i drugi. A osim paketića za malu i malo veću decu, postoje i neke druge sitnice koje može pokloniti dragim ljudima.

Ako znate da se drugarica priprema za najluđu noć, kupuje novu haljinu i planira neki nakit, kao poklon možete da joj izaberete minđuše koje će savršeno pristajati uz njen stajling. Bez obzira da li kupujete minđuše za drugaricu ili devojku i suprugu uvek možete da izaberete zlatne minđuše ili pak srebrne, viseće ili neke diskretne, zavisi od haljine koju planira da nosi u novogodišnjoj noći. Ukoliko se odlučite za viseće minđuše, treba napomenuti da one daju završnu reč kada je stajling u pitanju i svojom upadljivošću akcenat se stavlja na nakit. Treba napomenuti da se viseće minđuše mooraju prilagoditi prilici, ali i samoj ličnosti, jer su one detalj koji baš vas izdvaja od drugih.

Sigurno nećete pogrešiti ako za novogodišnji poklon odlučite da svojim dragim ljudima poklonite neku šolju ili knjigu ili pak rokovnik i planer za narednu godinu. Važno je da se kroz poklon iskaže emocija, zato dobro razmisite šta je to što bi drugu stranu iznenadilo i oduševilo, pa se onda bacite na kupovinu. Bombonjere, čokolade ili neko piće mogu poslužiti kao lep znak pažnje, a ako uz to kupite i ram za slike ili šolju, vaše iznenađenje je sigurno uspelo.

Poklon – znak pažnje

Nekada zaista nije potrebno kupovati poklone po svaku cenu. Ako osetite potrebu da nekome nešto poklonite, nemojte da čekate Novu godinu, rođendan ili neki drugi poseban datum, već darujte dragu osobu bez nekog posebnog povoda. Ako želite da iznenadite neku dragu osobu uvek možete da kupite minđuše koje su diskretne ili čoker ili neku diskretnu ogrlicu. Žene vole nakit i ako se odlučite za njega, nećete pogrešiti.

Ako kupujete poklon za Novu godinu za mamu ili baku, onda možete da izaberete neku bluzu ili torbu ili knjigu i sigurno ćete napraviti dobar izbor. Za sestru ili najbolju drugaricu, narukvice, minđuše i sličan nakit je savršen poklon, a ako želite nešto drugo onda je novčanik ili šminka idealno rešenje. Sve zavisi od ukusa druge strane, zato bolje da kupite nešto sitno i efektno, nego da pottpuno promašite i izaberete skupocen poklon koji neće izazvati nikakvu reakciju.

Pošto je sve u znaku dočeka Nove godine, sve šljašti i blješti, neka i vaš poklon bude takav, efektan i sjajan. Nova godina bi trebalo da donese nove početke i lepe događaje, zato neka vaš novi početak bude srećan, a uz adekvatan poklon radost i sreća druge osobe jje izvesna. Za nove početke!

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *