Koje ženske patike će se najviše nositi u 2018. godini?

Iako se ova godina još nije zvanično završila, poznavaoci mode već uveliko pričaju o modnim trendovima za narednu godinu. Patike su važan detalj za svakodnevne odevne kombinacije koje zaista mogu uticati na Vaš celokupni izgled.

Obzirom da su sada patike na sniženju, evo par saveta koje modele biste mogli da izaberete. Sajt Sportizmo nudi veli izbor kvalitetne obuće, kako za žene tako i za muškarce, a njihovu ponudu možete pogledati na linku.

Bela i nežne boje su siguran izbor

Bela, pastelne i sedefaste boje ženskih patika će biti must have sledećeg proleća. Poznate modne blogerke već sada pričaju o jednobojnim patikama ovih boja. Bez obzira da li se opredelite za Nike, Adidas, ili neki drugi brend, gledajte da nema previše detalja.

Odnosno, odaberite jednobojni model koji Vam se dopadne i koji će pružiti udobnost. I verujte, nećete pogrešiti. Još ako ih iskombinujete sad dobrim komadima odeće, ne sumnjamo da ćete biti primećene gde god da se pojavite. Pored toga, ovi modeli patika se mogu sjajno uklopiti i uz business look, tako da ih bez problema možete ponekad obuti i na posao.

„Predimenzionirane“ patike

Patike sa velikim đonovima su postale pravi modni bum i prethodnih godina. I iako su ovi modeli bili predmet brojnih modnih kritičara, prema poznatim modnim blogerkama, ove patike biće popularni i sledeće godine. Ono što proizvođači najavljuju za sledeću godinu je „eksplozija boja“.

Raznobojni, svetlucavi đonovi biće idealni za one koji su spremni da eksperimentišu sa različitim odevnim kombinacijama. Pored raznobojnobojnih đonva, naći će se i patike koje odaju „prljavi efekat“. Ove patike su svakako nezaobilazan detalj ukoliko ste ljubitelj „uličnog stila“.

Modni vremeplov  – povratak u devedesete

Ljubitelji mode devedesetih sigurno će se oduševiti najnovijim modelima Air Max patika. Nike najavljuje nove „vazdušaste“ modele najrazličitijih kombinacija boja. Ukoliko umete da iznesete ove modele na pravi način, sigurni smo da ćete biti primećeni.

A obzirom da su ove patike izuzetno udobne, Vaša stopala će biti zahvalna. Pored toga, u njima ćete moći da izađete uvek uveče u grad sa porodicom recimo, ukoliko se opredelite za opušteniju odevnu kombinaciju.

Patike od pliša

Pliš je i dalje u modi! Osim što možete naći haljine, majice, pantalone i jakne od pliša, i sledeće godine će biti popularne patike od pliša. Možete naći najrazličitije modele, sa većim, ili tanjim đonom, zaobljene, ili špicaste. Ako ste ljubitelj ovog mekanog materijala, sigurni smo da ćete naći odgovarajući model patika za Vas!

Neprevaziđena klasika

Ukoliko ste pak, ljubitelji stare, dobre klasike, onda svakako nećete pogrešiti sa starkama, Vans modelima, ili nekim od modela iz Adidas kolekcije All Star. Svi ovi modeli patika su svakako ušli u istoriju mode kao neprolazna klasika. Poput male crne haljine. Međutim, ovi proizvođači svake godine izbacuju nove modele koji mogu upotpuniti Vašu kolekciju obuće. Osim što se mogu uklapati uz gotovo sve odevne kombinacije, ovi modeli patika su i simboli uličnog stila, koji će i sledeće godine biti popularan.

Iako se ne treba voditi rečenicom da odelo čini čoveka, imajte na umu da ćete se najlepše i najsigurnije osećati ako nosite ono što Vam se dopada. I još nešto, patike pre svega treba da Vam pruže udobnost. Prema tome, gledajte da Vaš novi par patika bude udoban i da se Vama dopadaju. Ako se time vodite, ne sumnjamo da ćete biti primećeni gde god da se pojavite.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *