SMS čestitke za Srpsku Novu godinu

Srbija je od 1919. godine počela da računa vreme po gregorijanskom kalendaru. Međutim, i dalje su se određeni praznici obeležavali na stari način, a među njima i Srpska Nova godina. Vlasnici kafana i klubova oduvek su se radovali duplom dočeku Nove godine, ali od svih su svakako najsrećniji stanovnici Srbije koji imaju tu privilegiju da dva puta slave jedan od najradosnijih praznika.

Srpska-Nova-2018

Zanimljivo je da u poslednje vreme Srpska Nova godina privlači i veliki broj turista u našu zemlju i definitivno postaje jedan od naših „brendova“.

Kako Srpska Nova godina dolazi nakon velikih praznika, Badnje večeri i Božića, desi se da izgubimo inspiraciju za pisanje i osmišljavanje čestitki. Kako biste novogodišnje praznike do kraja proslavili kako treba, pogledajte našu listu SMS čestitki za Srpsku Novu godinu koja će vam pomoći da uvek imate spremne lepe poruke za one najbliže.

Lista najlepših SMS čestitki za Srpsku Novu godinu

Ja ću noćas, kao i ti, Srpsku Novu proslaviti. Imam želju da je čekaš u veselju, u radosti i ljubavi, ukućani da su zdravi, svaka sreća da vas prati, da se dobro dobrim vrati!

Digni čašu i dočekaj Srpsku našu! Ne zavidi bogatašu nego daj pare harmonikašu, pa zagrli lepu snašu.

Jedan deda meni reče: slavi sine ovo veče, zbog sreće, zdravlja i našega pravoslavlja. Srećna Srpska Nova godina!

Nek se čuje pesma, nek se čuje graja, nek nas vera večno spaja. Srećna vam Pravoslavna Nova godina!

Sve ono ružno da se ne ponovi, sve ono ružno da se zaboravi. Puno zdravlja i sreće kroz poruku ovu želim vam ja za Srpsku Novu!

Pavoslavnu Srpsku slavim tradiciju da nastavim. Ja se dičim što na Srbina ličim. Srećna bila zato svima što se zovu Srbima!

Dok ti čestitku šaljem ovu, Srpsku slavim novu. Čestitam je svima, a posebno mojim najmilijima. Ko je slavi ovog dana, Bog ga čuva od bezdana, neka ga sreća uvek prati, jer dobro se dobrim vrati. Srećna svima Srpska Nova godina!

Oganj gori, vino teče, Srbi slave ovo veče. Srpska nama noćas stiže! U ime pravoslavlja, srećna Srpska, puno zdravlja!

Nek je vina puna čaša, srećna nek je Srpska naša. Slavila se u vremena davna i uvek bila slavna, merodavna i glavna! Srećna Srpska Nova Godina!

Srećna vam Srpska godina nova, neka vam bude kao iz snova! U hiljadu domova slavi se doček iznova, a dok čestitku šaljem ovu i ja pravoslavnu čekam novu.

Ko slavi ovog dana, bog ga čuvao od dušmana, svaku mu sreću dao i od zla ga sačuvao. Srećna Srpska Nova!

Slavi danas! Nek se čuje pesma, graja, nek nas vera večno spaja. Srećna vam Pravoslavna Nova godina!

Ovo je vreme za slavlje, a ja ti želim dobro zdravlje. Ostvari svaku svoju želju, život provedi u veselju, a sve što ti u srcu nemir stvara nek ti odnese godina stara. Srećna pravoslavna!

Voli sebe i bližnjega svoga, neka srce glas ti čuje, pusti da duša poveruje. Zdravlje nek je u domu tvome, neka te krepi vera davna, srećna ti Nova pravoslavna!

Kada ponoć stari sat objavi, digni času i svima nazdravi. Poželi nam zdravlje i veselje i da Bog nam ispuni sve želje! Srećna Srpska Nova godina!

Želim da kod tebe tuga nikada ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa. Želim da ti se u godini novoj ostvare sve želje i da ne zaboraviš prave prijatelje. Srećna ti Srpska Nova godina!

Brzo prolaze dani, a meni se čini da je isto kao lani. Nije isto, godina je nova, neka ti donese bezbroj bezbrižnih snova!

Želim ti iz dobrog najbolje, iz lepog najlepše, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka ti svaki dan počne osmehom, traje srećom i završi lepim snovima. Srećna Srpska Nova!

Sve ružno što ti u knjizi života piše nek se od danas izbriše. A sve lepo što ti se sniva, nek ti se od ove godine zbiva! Srećna Srpska Nova godina!

Još SMS čestitki možete pogledati na sajtu: SmsCestitke.com.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *