Šta je to bonus dobrodošlice o kojem se konstantno priča?

Bilo da ste tek počeli da se kladite, ili pak to radite duži vremenski period kao i autor ovog članka (negde od 6-tog razreda osnovne škole), sigurno ste videli reklame na TV-u kako poznati fudbaleri, glumci i muzičari promovišu bonus dobrodošlice 2024 kojeg nude pojedine platforme za klađenje. 

Kao što to rade banke, kockarnice će takođe uraditi sve da vrbuju nove članove, ponude sve i svašta da bi ste baš kod njih otvorili nalog i počeli sa klađenjem. Bonus dobodošlice bez depozita Srbija  je upravo ono što svaki taze kladioničar želi da pročita pre otvaranja naloga za igru. 

“Ne kockaš se da dobiješ, kockaš se da bi mogao da se kockaš i sutradan”, rekao je glumac Bert Embrouz, što i te kako ima smisla, jer onog momenta kada kladionica bonus dobrodošlice dodeli svojim novim korisnicima, isti se mora izvrteti par puta, tako da će igre trajati iz dana u dan. 

Online kladionica bonus dobrodošlice odnosi se na sredstva dodeljena igraču u vidu free bet-a, besplatnih spinova, pa i besplatnih tiketa na koje se bonus može potrošiti.

Kladionice sa aktivnim promocijama koje vrede iskoristiti

Dok nije bilo interneta, nije bilo ni toliko kladionica. Sada onlajn kladionice niču kao trava posle kiše i jako je teško odabrati onu po meri. Ne prate svi iste sportove i nemaju svi istu taktiku prilikom klađenja, a opcije za igru su sada postale bezgranične. Što je veći izbor tipova za određeni meč to je teže pogoditi tip i naplatiti tiket. Online kladionica bonus dobrodošlice deluje kao savršen način da isprobate ponudu i vidite da li vam ista leži ili ne. Kladionice koje daju bonus dobrodošlice 2024 su : 

  • Superbet,
  • Maxbet,
  • Merkur X Tip,
  • Soccerbet i 
  • Pinnbet.

Bonus dobrodoslice bez uslova ne daje ni jedna od gore pomenutih kladionica, ali ćemo vam ukratko objasniti kako da iskoristite to što dobijete prilikom registracije.

  1. Superbet

Ova relativno nova kladionica daje bonus novim igračima do 100% na prvi depozit. Elem, ukoliko uplatite na račun 500 dinara, častiće vas sa isto toliko novca. Začkoljica je u tome što dodeljeni bonus morate uložiti 10 puta kako biste ga otključali.

  1. Maxbet

Paket dobrodošlice koji nudi Maxbet deluje jako dobro. Nakon verifikacije naloga i uplate sredstava, narednih 10 dana dobijaćete freebet bonuse. Primera radi, ukoliko ste uplatili 5000 dinara, svakog sledećeg jutr dobijaćete 500 dinara za tikete koji moraju sadržati minimalnu kvotu 5.

  1. Merkur X Tip

Kao i Superbet, Merkur X Tip daje 100% bonusa na prvi depozit. Uslovi su identični kao i u Superbet-u, s tim da ste ovde u obavezi da uloženi novac uložite 7 puta na tiketima sa minimum 4 para i kvotom 1.45.

  1. Soccer

Za razliku od ostalih kladionica, Soccer svojim novim članovima nudi 3 minuta besplatnih spinova na igri Gates of Olympus. Spinovi su aktivni odmah nakon registracije, a ističu nakon 3 minuta od odigranog prvog spina.

  1. Pinnbet

Pinnbet Kladionica bonus dobrodošlice dodeljuje novim igračima čak 4000 dinara i to bez uplate depozita. 2000 će vam leći na račun za klađenje, a 2000 na račun za slot. Bonus za klađenje morate uložiti na tiketima 8 puta kako bi prešao na vaš račun, a bonus za slot morate izvrteti 30 puta. 

Kao što vidite, bonus dobodošlice bez depozita Srbija možete naći samo u Pinnbet kladionici. Sve pomenute kladionice imaju određenje ulslove za otključavanje istih,  a nama deluje da Maxbet ima najbolju ponudu trenutno. 

“Teško je otići kada pobeđujete, još teže napustiti sto kada ste u gubitku.” – izjava je Kare Bertoa, koja je napisala knjigu o usponima i padovima kockara. Trebate se držati ove izreke ukoliko budete uspeli da prigrlite neke od bonusa koje smo prezentovali danas i unovčite ih za keš.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *