Zašto nam je potrebna Deratizacija

Pacovi i miševi godišnje zaraze više od milion domova i čini se da je problem u porastu. Pacovi imaju potencijal da šire širok spektar bolesti oko kuća i u domovima.To je zato što su se prilagodili da žive u svim tipovima životne sredine, kao što su stambene i komercijalne nekretnine.

Glodari, kao što su pacovi, mogu širiti spektar bolesti preko svog krzna, stopala, mokraće i izmeta. Glavna zabrinjavajuća bolest je trovanjem hrane kao što je salmonela.

Pacovi takodje mogu da oštete imovinu glodjanjem svojim sekutićima, olova i mekih metala, elektrišnih instalacija, vodovodnih cevi i sistema za odvodnjavanje.

Pacovima je dovoljno 2-3 meseca da dostignu seksualnu zrelost i mogu imati do 7 legla godišnje sa prosečnom veličinom legla oko 8 komada.

Ne dozvolite sebi da živite sa ovim problemom jer će on biti sve veći.

Uništavanje pacova

Uništavanje pacova je postupak koji se sprovodi u nekoliko faza.

  • Potrebno je locirati mesto na kome se ove štetočine pojavljuju.
  • Zatim je neophodno utvrditi karakteristike prostora na kome bi se proces uništavanja obavio.
  • Nakon toga treba odlučiti koji će se metod uništavanja primeniti.
  • I na kraju pristupiti uništavanju i proveriti krajnje efekte.

 

Rešenje – Deratizacija Beograd koji svoje usluge su proširili i na celu Srbiju

Mi se uništavanjem pacova bavimo mnogo godina, primenjujemo samo najbolja i najbezbednija sredstva uništenja, uz maksimalnu opreznost i principe zaštite.

Mnogi ljudi pokušavaju da se sami izbore sa glodarima ali bezuspešno. U nekim slučajevima je dolazilo i do većih komplikacija. Deratizacija pruža delotvorno rešenje problema kontrole štakora i sprečavanje pojave zaraze. Pozovite nas kako bi vam rešili problem.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *