Tehnika koja uspešno rešava razne tegobe

Postoje razne tehnike koje oslobađaju od negativnih misli koje nas ograničavaju i sprečavaju da napredujemo. Te prepreke nam ne dozvoljavaju da se razvijamo i rastemo, ali i da se osećamo ispunjeno i zadovoljno. Uverenja koja se nalaze u našoj podsvesti nas nekada sputavaju na putu razvitka. Ta uverenja, koja učimo od malena, u mnogim situacijama upravljaju našim odlukama i ponašanjem. Naravno, nisu sva ukorenjena uverenja štetna, ali svako od nas ima neko uverenje koje nije korisno i sprečava nas na putu uspeha.

Te prepreke nam ne dozvoljavaju da se razvijamo i rastemo, ali i da se osećamo ispunjeno i zadovoljno. Uverenja koja se nalaze u našoj podsvesti nas nekada sputavaju na putu razvitka. Ta uverenja, koja učimo od malena, u mnogim situacijama upravljaju našim odlukama i ponašanjem. Naravno, nisu sva ukorenjena uverenja štetna, ali svako od nas ima neko uverenje koje nije korisno i sprečava nas na putu uspeha.

Theta healing predstavlja tehniku koja nas uči novoj energiji, koja je usmerena na to da pokrene celo naše biće. Ona utiče na sva naša uverenja, čak i na ona za koja možda nismo ni znali da ih nosimo u sebi. Ova tehnika omogućava da unapredite svoj život, da odnose u porodici i u poslovnom okruženju poboljšate i podignete da viši nivo, da se uspešno izborite sa raznim problemima, kao i da popravite svoje zdravlje i da usvojite neke zdravije navike. 

Četiri nivoa postojanja

Sva ljudska bića u sebi poseduju sisteme verovanja, koja se mogu iskazati kroz četiri nivoa postojanja. To su: osnovni nivo, genetski nivo, istorijski nivo i nivo duše. Osnovni nivo predstavlja naš sadašnji život, naše vaspitanje i detinjstvo, kao i okruženje u kome smo odrasli, ali i ono u kome sada živimo. Genetski nivo sadrži informacije koje smo uz pomoć gena dobili u nasledstvo od naših predaka. Te informacije su opstajale generacijama unazad, a poslednje koje su nam prenete su informacije od naših roditelja. 

Istorijski nivo formiran je prema podneblju na kome smo odrasli i na kome trenutno živimo. Taj nivo predstavlja kolektivnu svest naroda, koje je odraslo u istim istorijskim uslovima kao i mi. Nivo duše u sebi nosi sva iskustva i događaje koja su se dešavala u životu svakog od nas. Svako od nas ima pregršt osećanja i događaja, koja se vremenom slažu i stvaraju složen sistem uverenja, koji je jedinstven i poseban za svaku osobu. Theta healing će nam omogućiti na na nekom višem nivou razumemo određene životne odnose i situacije, i naučimo kako da se oslobodimo onoga od čega nemamo nikakve koristi.

Stanja koja možemo rešiti uz Theta healing

Svako od nas nosi neki svoj teret, koji ga možda sputava da iskoristi sve svoje potencijale. Theta healing tehnika nam omogućava da promenimo uverenja, da očistimo genetske zapise i karmu. Strah, krivica, tuga i depresija se mogu uspešno otkloniti uz pomoć ove tehnike. Ukoliko ste stalno zabrinuti ili se suočavate sa anksioznošću, razmislite o ovoj energetskoj tehnici. Nedostatak motivacije, bilo na poslovnom nivou ili možda u učenju, kao i nesigurnost, teško donošenje odluka i loša komunikacija, takođe se uspešno leče sa ovom vrstom drevnog isceljenja.

Isceljivanje se može ostvariti i ako doživljavate ili ste doživeli određene traume, pa čak i ako patite od besa, ljutnje i gneva. Svi znamo koliko negativno na nas mogu uticati loši partnerski odnosi ili razlaz sa partnerom. Isto tako razni konflikti, kao što je konflikt na poslu ili u porodici.Za više korisnih informacija o zdravlju pratite portal centarzdravlja.rs.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *