Zašto je odlično odabrati prenosivi krevetac za mališane u modernom vremenu

Krevetac je mesto na kojem se ispisuju sati i sati udobnog i ležernog sna bebe, zbog čega je važno da bude upravo takav – komforan, ušuškan i dugotrajno kvalitetan. Postoji dugačka lista razloga zašto je dobro odabrati prenosivi krevetac za mališane u modernom vremenu, posmatrano sa brojnih aspekata. 

Prenosivi krevetac niže prednosti u odnosu na klasični – drveni sa stubovima, fiksirani i teško rasklopivi, jer daje veliki broj prilagodljivih mogućnosti i jednostavnu upotrebu. U modernom vremenu frekventnih putovanja, jednostavnije je imati prenosivu varijantu za svaki tip odsustva sa detetom, pre nego tragati za smeštajem koji raspolaže krevecem u svojim kapacitetima. Dizajniran baš da ispuni očekivanja, želje i potrebe mališana i roditelja, krevetac koji se prenosi je idealan za svaku kvadraturu.

Prednosti koje ima prenosiva varijanta kreveca u savremenom dobu

U vremenu čestih putovanja, privatnih i poslovnih odsustva dok su deca veoma mala, značajno je imati prenosivi krevetac. U pitanju je konstrukcija koja se sastoji iz ojačanih stubova koji su obloženi mekanim jastučićima, mrežastih stranica za preglednost i cirkulaciju vazduha, kao i čvrste podloge preko koje se postavlja udoban, sunđerasti dušek. Za razliku od klasičnog, prenosivi krevetac se jednostavno rasklapa i sklapa, što ga čini idealnim izborom za putovanja na bilo koju udaljenost. 

Takođe, kada dete od najranijeg detinjstva razvije naviku spavanja u svojoj ušuškanoj i mekanoj oazi, neće morati da prolazi period navikavanja na drugu podlogu i okruženje ukoliko uvek uz njega bude prenosiva varijanta kreveca. Jednostavno korišćenje i manipulacija u kombinaciji sa sjajnom cenom, čine da ovakav model kreveca bude veoma popularan među današnjim roditeljima.

Faktori na koje je važno obratiti pažnju kada se kupuje krevetac koji je prenosiv

Kada se kupuje prenosivi krevetac važno je biti pažljiv i razmotriti određene karakteristike, pored naravno niza prednosti. Naime, ovakav krevetac ukoliko sadrži sklopivi dušeg odgovarajući je za privremeno korišćenje, dok zamena za klasičnu varijantu može biti ukoliko se nabavi čvrst, standardni dušek. U pogledu dugovečnosti upotrebe, uglavnom se može koristiti do težine deteta od 15 kilograma, što je obično između 2 i 3 godine, maksimalno. Takođe, obavezno je odabrati krevetac koji ima providne stranice, najčešće u vidu mrežaste strukture, pre nego obložene platnom jer je tada vidljivost bebe na najvišem nivou, dok je obezbeđena cirkulacija vazduha, odnosno ventilacija. 

Predlog je uvek odabrati dušek koji je fabrički predviđen za određenu dimenziju konstrukcije, bilo da je u pitanju prenosivi krevetac za povremenu ili redovnu upotrebu. Što više obloženih ivica, zaštitnih jastučića i sigurnosnih elemenata, čini krevetac bezbednijim i dugovečnijim. Značajno je istaći da prenosivi krevetac treba da ima specijalne učvršćivače na dnu konstrukcije, kako bi nakon sklapanja i rasklapanja ostao pričvršćen i stabilan. Prednost je odabrati i modele koji, pored kvalitetne konstrukcije, imaju i malu težinu, radi što lakše prenosivosti i upotrebe. 

Mnogo je razloga iz kojih je prenosivi krevetac odlično rešenje za svaki dom, potrebe i svakodnevnicu kako roditelja, tako i dece. Sjajnu cenu i isplativost prati posvećenost odabiru kvalitetnih materijala i snažne konstrukcije, kao i jednostavne varijante za upotrebu, prenošenje i transport na bilo koju lokaciju.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *