Budite inspirisani zimskim jaknama u URBAN stilu

Zima u gradu je nepredvidiva. Jednog dana sunce i toplo, a sledećeg škrgućeš zubima, prekriveni u deset slojeva.

Čak i tako, možete izaći na ulice, spremni za svako vreme. Ako tražite zimsku jaknu za devojčice ili zimsku jaknu za dečake koja će vas ugrejati i istovremeno podvući vaš urbani stil, čitajte dalje.

Prošivene jakne za ljutu zimu

Ko još voli da mu hladnoća uđe pod kožu?  U zimskim jaknama će vam biti lepo i toplo, pa vam neće biti  hladno ni na žestokom vetru. Možete birati između klasičnih neutralnih boja ili rizikovati i izabrati smelu neonsku boju kojoj će se svi obratiti.

Elegantan kaput

Ako volite eleganciju, svoju kartu obavezno stavite na zimski kaput. Može se kombinovati na hiljadu načina. Karirani kaputi dodaće glamur stil vašoj odeći. Ako želite da ulepšate zimsko vreme, izaberite elegantan zimski kaput smele crvene boje.

Plišana teksas jakna

Čak i po hladnom zimskom vremenu, sunce će sijati i nećete imati osećaj da ste obučeni moderno. U tom slučaju će vas svakako obradovati teksas jakne sa plišanom postavom, koje će vam zaštititi vrat od vetra. Ova vrsta muške ili ženske zimske jakne sa krznom je jaka, kvalitetna  i dalje moderna zahvaljujući teksas materijalu. 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *