Čajevima do većih grudi – izbegnite operaciju grudi

One žene koje obožavaju čajeve, sigurno će biti oduševljene činjenicom da je povećanje grudi moguće i ukoliko samo konzumirate čajeve. Da, zaista je moguće, samo naravno morate da pijete prave čajeve i čajeve koji i te kako mogu da vam pomognu. Čajevi su pre svega zdravi, tako da je ovo jedan veoma prirodan način da povećate grudi, a pritom je i potpuno bezbolan način, čak će nekome ovo biti zadovoljstvo.

Postoji mnogo načina da povećate grudi, od toga da promenite ishranu, do toga da krenete sa konzumacijom različitih pilula. Zatim, povećanje grudi može da se postigne i različitim vrstama masaža, gelova za povećanje grudi i slično. Takođe, jednostavniji način jeste da povećate grudi jeste ih praktično hiruški uradite, tačnije da ugradite silikone

 

Čaj od čička 

Čaj od čička nije dobar samo za povećanje grudi, već i za mnoge druge stvari. Pre svega je važno da znate da čajevima nećete poremetiti ništa u vašem organizmu, ukoliko ih naravno konzumirate u umerenim količinama. Dakle, čičak je biljka koja ima zaista mnogo delotvornih dejstava. Šta je zapravo poenta kod čaja od čička i kako se on to može dovesti u vezi sa povećanjem grudi? Pa krenimo redom. Čičak zapravo može da poveća protok krvi koje dospeva u tkivo dojke. Zbog toga dolazi do ojačanja reproduktivnog sistema. Samim tim primetićete nakon određenog vremena poboljšanje i primetićete i to dugo očekivano povećanje grudi. Kao što smo već rekli i na samom početku čajem od čička možete da postignete i mnoge druge efekte. Pa tako na primer čajem od čička možete da utičete na vaš metabolizam, odnosno na ubrzanje vašeg metabolizma. Čaj od čička takođe pomaže da se regulišu svi problemi sa varenjem. Mnogo je prednosti čaja od čička. 

 

Čaj od anisa umesto operacije grudi

Anis nije naša biljka, to je biljka koja nastaje u Kini. Ova biljka se koristi u različite svrhe, a u Kini je najviše koriste kao začin. Možete da je konzumirate i kao začin, ali takođe možete da je konzumirate i kao čaj. U boljim prodavnicama zdrave hrane, snabedevenijim prodavnicama zdrave hrane možete da nađete ovaj čaj od anisa. On može zaista da utiče na povećanje grudi i da vas odvrtati od žeje da se podvrgnete proceduri zvanoj operacija grudi. Naravno kao i u prethodnom slučaju, obratite pažnju na količinu. Dakle, treba da pijete jednu čašu dnevno, ne više od toga. Ili bi trebalo da porazgovarate sa nekim stručnjakom. Ukoliko vidite da vam neki čaj ne odgovara, onda ne bi trebalo da nastavite sa njegovom konzumacijom, jer vam to zaista zaista onda može doneti više štete nego koristi. 

 

Pueraria mirifica – tajlandska biljka 

Upravo ova biljka može da utiče na povećanje grudi. Možete od ove biljke piti čaj, a možete je i konzumirati ovako. Inače, ova biljka se koristi za sva ona sredstva i kreme, kao i određene vrste losiona koji utiču na povećanje grudi. Dakle, ako je konzumirate direktno možda se može desiti da efekat bude brži i bolji. Naravno da ukoliko ne volite čajeve onda možete da konzumirate te određene kreme, koji sadrže ovu tajlandsku biljku. Naravno i u ovom slučaju treba da ocenite kako ovaj čaj utiče na vaše telo. I naravno da ćete videti razliku nakon konzumiranja kada je u pitanju povećanje grudi. 

 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *