Cveće za sve prilike

Ukoliko niste sigurni koji je najbolji poklon za neku priliku, ne znate šta je poželjno i potrebno dragoj osobi, bez razmišljanja i dvoumljenja poklonite cveće. Svi vole da daruju i dobiju cvetni buket, saksiju ili neki kombinovani aranžman, u manjoj ili većoj meri. Tradicionalno, cvet je uvek bio „znak pažnje“, poželjan u najrazličitijim situacijama, povodima ili događajima. 

Dostava cveća putem cvećara ili kurirskih službi danas je postala uobičajena pojava. Cvećare online omogućavaju da vaš poklon aranžman bude isporučen u tačno određenom danu, vremenu i času. Razmotrite samo povod za poklanjanje, pogledajte ponude na internetu i u nekoliko koraka poručite cveće iznenađenja.

Cveće – poklon za svaku priliku

Bilo da je događaj koji predstoji rođendan, venčanje, matura, slava, godišnjica ili neki drugi važan datum, cveće je idealan poklon. Raznovrsnost cvetova daje mogućnost za izradu najunikatnijih i najelegantnijih buketa. Ruže, kale, hrizanteme, gerberi, ljiljani, suncokreti, orhideje, i mnogo toga drugog, dostupno je u snabdevenim cvećarama. Cvećare online i dostava cveća omogućava veliku ponudu i dostupnost najinteresantnijih cvetova za svaku priliku. Za dan zaljubljenih, godišnjicu ili 8. mart odlični su buketi u pogledu srca, cveće u korpi ili kutiji, i to najčešće se radi o ružama. Uz njih, poklanja se čokolada, vino, plišana igračka, polaroid fotografije i slično. Kada se radi o rođendanima, najčešće se poklanjaju šareni buketi, nepravilnih oblika, ili aranžmani u kutijama. Vrsta cveća za ovu priliku je raznolika – od hrizantema do elegantnih, ali i skupljih orhideja. Ukoliko je povod za poklanjanje cveća slava, useljenje i slično, najčešće se poklanja saksijsko cveće. I tu je izbor veliki, i takođe je moguće da se vrši dostava cveća, putem cvećare online, ili telefonskim pozivom radnje. Poklanjajte ljubičice ili orhideje, vrlo su moderne i originalne. Za brz oporavak, najčešće se poklanja cvetna korpa u kombinaciji sa voćem. Cvetni aranžmani kao poklon danas se često prilagođavaju i vremenskom dobu godine – pa tako zimi dominira bela, srebrna i crvena boja, biserni ukrasi i pahulje, dok leti dominira šarenilo

Cvetni buketi – romantika i elegancija

Dostava cveća omogućava da pronađete idealan buket za dragu osobu, uz isporuku u tačno željeno vreme i na predviđenoj lokaciji. Cvećare online pružaju mogućnost da vidite celokupnu ponudu, uz naznačene cene, moguće kombinacije cveća, dodatnih poklona, ali i da sami napravite omiljenu kombinaciju cvetnih mirisa. Nekadašnji buket cveća i danas je vrlo popularan. Međutim, sve češće srećemo i nove ideje, kao što je „Box of flowers“ u kutijama raznih boja, oblika i veličina, cveće u korpama, plastičnim i staklenim posudama i slično. Cvetni aranžman može da bude tako kreiran, da predstavlja jedinstven i trajan poklon. Za venčanje je odlično rešenje buket za mladu, ili drugi bidermajer. Za rođendane, diplomiranja i slavlje zaposlenja odlične su kutije sa cvećem, jer odišu stilom i elegancijom, a ujedno je uz njih moguće staviti dodatni poklon – piće, knjigu, nakit, igračku, poslasticu ili nešto drugo po vašoj želji. Za maturske večeri dominira sitnije cveće – jedna ruža, orhideja, kala ili nešto slično, u manjim aranžmanima. Ponuda je prevelika i izuzetno raznolika, na vama je samo da pogledate cvećare online i odlučite da vaš izbor bude dostava cveća. Iznenađenje će biti potpuno.

Cveće u saksiji – poklon koji traje

Cveće u saksijama poklanja se decenijama unazad. U odnosu na bukete, predstavlja trajniji i dugovečniji poklon, koji uz pažnju i redovno održavanje možete negovati u svom domu godinama. Pogodan je poklon kada se radi o slavama, 8. Martu, proslavama useljenja, godišnjicama i rođendanima. U suštini, sve zavisi kome poklanjate cveće. Mame i bake uvek obraduje neko sobno saksijsko cveće. Danas, najčešće se poklanja cveće koje cveta, kao što su ljubičice, orhideje, spatifilum, anturium i slično. Od sobnih biljaka bez cvetova tu je drvo života, drvo novca, dracen, hibiskus i slično. Uz cveće u saksiji danas se šalje i uputstvo za negovanje i održavanje, kao i preporuke za mesta gde će najbrže i najkvalitetnije rasti. Ovaj cvetni poklon odličan je znak pažnje, posebno ženama koje vole i imaju mnogo sobnih biljaka. 

Cvet kao poklon je uvek dobrodošao, u svakoj prilici, i za svaki povod. Često se poklanja i bez ikakvog povoda, kao poklon pažnje i ljubavi. Dostava cveća danas je aktivnost gotovo svake cvećare, pa je na taj način sama kupovina olakšana i ubrzana. Izbor cvetnog buketa ili sobne biljke možete napraviti prema sopstvenim željama, posetom neke cvećare online, gde pored cene imate uvek na raspolaganju i uvid kako tačno koji aranžman izgleda. Koji god da izaberete, poklon će biti za pamćenje.

 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *