Gde sve možete nabaviti laminat

Laminat je materijal koji se često koristi za oblaganje poda, ali se može koristiti i za zidove ili nameštaj. To je sintetička ploča koja je prekrivena plastičnim premazom i obično je napravljena od drveta ili laminiranog papira.

Laminat se lako čisti i postavlja, a takođe je izuzetno otporan na toplotu, vlagu i habanje. Cene laminate su povoljne a dostupan je  u širokom spektru boja i dezena. 

Zašto se odlučiti za laminat

Evo šta kažu na ovu temy stručnjaci iz firme Floor Experts:

Laminat je jeftin, lak za čišćenje i otporan na toplotu, vlagu i habanje, što ga čini idealnim za domove u kojima se provodi mnogo vremena. Takođe je dostupan u mnogim  bojama i dezenima , tako da se može prilagoditi svakom enterijeru. Laminat se može održavati čišćenjem vlažnom krpom i sapunom za pranje sudova. Nije preporučljivo koristiti hemijska sredstva za čišćenje, jer mogu oštetiti premaz.

Takođe je važno da laminat bude zaštićen od toplote, vlage i habanja, jer svi ovi faktori mogu izazvati oštećenja. Otpornost laminata je izuzetno visoka i može izdržati dug period upotrebe. To je zbog činjenice da je laminat obložen jakim slojem vinila, koji štiti podlogu od štetnih uticaja spoljašnjih faktora. Vinil je dizajniran da odoli prljavštini, pritisku i vlazi, a takođe će biti otporan na ožiljke i ogrebotine. Laminat je takođe otporan na vatru, što pomaže u sprečavanju širenja požara po kući. 

Gde možete naći laminat

Laminat se može naći u većini prodavnica nameštaja, uređenja doma i građevinarstva. Takođe se može naći u većini online prodavnica. Ukoliko živite u Novom Sadu ili okolini evo predloga nekoliko  prodavnica gde ga možete naći. 

Firma Laminat podova u Novom sadu

Ova firma vrši maloprodaju i veleprodaju laminata u Novom Sadu visokog  kvaliteta, počev od prve klase do četvrte klase. Pored laminata ovde možete naći i sav prateći materijal po veoma povoljnim cenama. Ovu radnju možete posetiti radnim danima ili subotom do 14 časova. Nalaze se na adresi Rumenački put 10.

Firma Laminating 

Ova firma nalazi se u Novom Sadu na adresi Temerinski put 7. Pored velikog izbora laminata ona pruža uslugu i same ugradnje odnosno postavljanja laminata. Radno vreme ove firme je radnim danima od 8 č asova do 18 časova i subotom do 15 časova. 

Domis eneterijeri

Ova firma ima salone i u Novom Sadu. Pored poslovnica u Novom Sadu možete posetiti i poslovnice u Beogradu, Inđiji, Sremskoj Mitrovici, Šabcu i na Zlatiboru. Pored velikog izbora laminata i drugih proizvoda poput rasvete, tepiha, itisona, kupatilskih delova i elemente, ova firma nudi montažu i ugradnju kao i trajne i stalne akcije gde se određeni proizvodi mogu naći na velikom popustu. Takođe, nudi i online kupovinu pa je odlična za one koji većinu stvari kupuju preko internet šopinga. Za svaku kupovinu preko 10.000,00 RSD poštarina se ne plaća, ukoliko je iznos kupovine niži od navedenog, ista se naplaćuje po težini paketa.

Studio Laminata

U Studiju Laminata možete takođe naći veliki izbor i visok kvalitet laminata. Nalazi se na adresi Janka Veselinovića 36, u Novom Sadu. Pa ukoliko vam ova lokacija odgovara možete je posetiti  radnim danima do 17 časova.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *