Guralice za decu – najlepši poklon za prvi rođendan

U ovom tekstu saznaćete koji modeli bebi guralica odgovaraju različitim uzrastima.

U svakoj porodici sa malom decom rođendan je pravi praznik za roditelje, bake i deke. Međutim, ni jedan nije toliko značajan kao prvi rođendan. Običaj je da se slavi u krugu prijatelja i rodbine pa se svi posebno spremaju za taj dan. Dok se roditelji uglavnom bave organizacijom događaja, tetke, bake i deke razmišljaju o adekvatnom poklonu. U slučaju da se konsultuju sa roditeljima slavljenika, u većini slučaja izbor će biti guralica za bebe.

Interaktivna bebi guralica za prohodavanje

Dok dete istražuje nove zvuke i oblike na svojoj igrački neće ni primetiti da polako kreće da uvežbava i prve korake. Interaktivne guralice za decu “imaju moć” da deci razvijaju motoriku, uče ih bojama, oblicima, a u isto vreme omogućuje sate bezbrižne igre u zatvorenom prostoru. Atraktivnih veselih boja, zabavnih melodija, mnoge interaktivne guralice su omiljena igračka deci do treće godine života.

Autić guralica, za kuću i dvorište

Bez obzira na vremenske prilike autić guralica je idealan poklon za bebironce. U isto vreme igračka za dvorište guralicu obožavaju i roditelji i deca. Modeli guralice sa ručkom na koju se dete oslanja dok uvežbava prve korake u kasnijem uzrastu omogućava samostalnu bezbrižnu vožnju mališana. Obično imaju svetlosne i zvučne efekte,kao i volan za upravljanje te deca imitiraju starije. Ovakav tip guralica je namenjen mališanima od prve do treće godine života.

Možda su tricikl guralice idealno rešenje za vaše mališane

Multifunkcionalne tricikl guralice sa korpom idealan su poklon za duge šetnje mame i bebe. Prate rast deteta pa upotreba pojedinih modela kreće već od šestog meseca bebinog života do navršene šeste godine. Često imaju podešavajuću tendu, a kako dete raste sklanjaju se pojedini delovi i od guralice prelaze u tricikle sa ili bez pedala. Ovo je, pogotovo u letnjim mesecima najčešći izbor roditelja za prvi rođendan. Na tržištu je veliki broj modela i dezena u velikom rasponu cena.

Drveni bicikli guralice pripremaju mališane za uspešno upravljanje dvotočkašima

Od pre par godina na popularnosti dobijaju drvene igračke. Ima ih među edukativnim igračkama, od njih su napravljene puzzle, kocke, autići, dečije kuhinje i još mnogo toga. Obojene netoksičnim bojama, kvalitetno obrađene i lepo zaobljene drvene igračke su bezbrižne za svakodnevne aktivnosti dece. Modeli drvene bicikl guralice sa četiri točka omogućuju stabilnost, počevši sa fazom odgurivanja do faze održavanja balansa te su namenjene bebama već od godinu dana. Balans bicikli namenjeni starijoj deci često imaju ergonomski dizajn i podesivo sedište a sve u cilju lakšeg upravljanja. I modeli za bebe kao i za stariju decu imaju prevashodno za cilj uspešno održavanje ravnoteže.

Za starije mališane neodoljive su motor guralice

Ozbiljnije motor i auto guralice namenjene su starijoj deci, obično od druge do pete godine života. Zahtevaju stabilnost deteta, a zbog svoje veličine pojedini modeli odgovaraju i starijoj deci do sedme godine. Njihova nosivost varira od 30 do 50kg.

Sigurni smo da postoji veliki izbor poklona za prvi rođendan koje će dete obradovati. Ono što ide u prilog guralicama jeste činjenica da mališani obožavaju guralice sa kojim odrastaju i bez kojih ne mogu da zamisle ni jedan dan, pogotovo za igranje u dvorištu. Takođe, imajte na umu da guralice za decu i u kišnim danima mogu zauzeti svoje mesto u kutku stana i ispunjavati sate dečije igre. Zato bez brige, za koji god model guralice za decu da se odlučite, nećete pogrešiti.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *