Kako da se izborite sa svojim strahovima i fobijama?

Svi se suočavamo sa strahovima. Od donekle bezazlenih, do fobija i onih veoma ozbiljnih koji nas sputavaju u svakodnevnim aktivnostima. Strah od lifta, insekata, javnog nastupa… Neke od ovih strahova možete ignorisati i relativizovati tako što ćete izbegavati uzročnike – nećete se voziti liftom, biraćete poslove koji ne zahtevaju javni nastup…

Međutim, ozbiljan problem je kada se jave strahovi koje ne možete da izbegnete i ignorišete, koji su pristuni svakodnevno, kao što su strah od bolesti, strah od smrti, strah od toga da će se nešto desiti vašoj porodici, vašim najmilijima. Ove strahove je važno prevazići i pobediti jer u mnogome utiču na kvalitet vašeg života.

Svi znamo onu jednostavnu parolu „suočite se sa svojim strahom i pobedićete ga“. To zvuči veoma jednostavno, ali za osobe koje se ozbiljno plaše i u kojima je strah duboko instaliran neće moći da ga pobede na ovaj način, odnosno teško će potpuno sami uspeti da se suoče sa svojim navećim strahom i istraju u tom ni malo prijatnom suočavanju. Zato treba potražiti pomoć prijatelja, porodice ili stručnjaka. Mi vam predlažemo jednu od mogućih tehnika koja vam može pomoći, ali vi ćete izabrati onu koja najviše odgovara vašim stavovima i potrebama.

Theta healing – tehnika koja daje rezultate

Možda do sada niste čuli za theta healing, ali dobro je da znate da postoji. Naime, theta healing je drevna metoda, koja se i dan danas koristi, kako bi se pobedili strahovi, fobije i mnogo više od toga. Kao što smo već rekli potrebna vam je pomoć ako vas muče ozbiljni strahovi kojih želite da se rešite. Morate sa nekim da razgovarate, a najbolje bi bilo da razgovare sa nekim ko je stručan i profesionalan. Takvi su i terapeuti koji se bave theta healing-om.

Da pojasnimo malo kako izgleda theta healing. Vi razgovarate sa terapeutom o vašem strahu, ali i o svemu onome što stoji iza njega. Međutim, taj razgovor nije klasičan. Razgovaraćete o stvarima za koje ćete možda u početku misliti da su nebitne za ono što pokušavate da rešite. Možda ćete čuti pitanja koja nikada ranije niste čuli i na koja nikada niste odgovarali. Cilj ovoga je da se u vašoj podsvesti pronađu razlozi za vaše trenutne probleme i strahove. Zbog toga je ključna vaša saradnja sa terapeutom, morate dozvoliti da se što preciznije otkriju vaši duboko ukorenjeni problemi. Saznaćete odakle vam strah, a kada otkrijete koren onda ćete i moći da ga pobedite. Jednom za svagda. Takođe, tereaput vam tokom seanse šalje theta talase, kako bi vam pomogao da se otvorite i sve se događa na posebnom energetskom nivou.

Rezultati su neverovatni iz prostog razloga što, čim otkrijete šta je uzrok straha, odmah ga je lakše rešavati i zauvek ga se osloboditi. Opet ćete moći da živite punim plućima i da dišete duboko, da sa osmehom ulazite u svaki novi dan i brinete o nekim važnijim stvarima, a ne o strahovima.

 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *