Kako izabrati atraktivan donji veš

Osim primarne funkcije, a to je da zaštiti i obezbedi intimne delove tela, donji veš može imati ulogu atraktivnog i zavodljivog komada u kome će se jedna žena osećati izuzetno dobro i samopouzdano. Atraktivnost veša zavisi od različitih faktora, kao i od smelosti jedne dame da iznese određene komade. 

Zato smo pripremili tekst koji govori o tome kako da odaberete atraktivan komad veša prema svojim merilima, i kako da se u vešu osećate zavodljivo i zanosno. Otkrijte kako da izrazite svoju senzulanost i ostanete dosledni sebi, noseći veš koji vam pruža dobar osećaj. 

Kvalitet i udobnost su primat mnogim ženama 

Donji veš za žene se obično deli na one klasične, udobne komade izrađene od prirodnih materijala, i one senzulane, čipkane, stilizovane komade koji služe da probude žensku senzulanost.  

Ipak, važno je znati da ove karakteristike ne predstavljaju dve krajnosti, i da nastaje sve više veša koji kombnuje vrhunsku udobnost i kvalitet izrade, sa senzulanim i aktraktivnim detaljima. 

Važno je znati da pojam atraktivno ne percipiraju svi na isti način, te da se u mnogim damama ovaj osećaj budi tek kada nose udobne i prijatne komade veša, koji lepo prijanjaju njihovoj koži.

Treba znati da seksipil i senzulanost zaista dolaze iznutra, a da komadi donjeg veša tu samo mogu da pripomognu, zato je ključna stvar odabrati veš u kome ćete se osećati dobro. Odabirom rublja izrađenog od prirodnih materijala, ste jedan korak bliže tome.

Oblik veša prilagodite svojoj građi

Različitom tipu ženske građe odgovaraju drugačiji oblici brushaltera i gaćica, pa je tako jedna od najvažnijih stavki prilikom odabira atraktivnog veša da odaberete one komade koji će vama dobro stajati. 

Počnite od odabira adekvatnog brushaltera

Kako biste odrabrali pravi grudnjak za vas važno je da odredite obim svojih grudi, kao i dubinu korpe koja vam je potrebna. Ukoliko niste sigurni u ove mere, možete probati bruseve različitih oblika kako biste zaključili u kom se najprijatnije osećate i u kom vaše grudi izgledaju najbolje.

Odaberite gaćice koje će vam dobro stajati i pružiti udobnost

Prilikom odabira gaćica takođe treba da se fokusirate na svoju građu. Ukoliko želite da sakrijete višak oko struka birajte dublje modele. Ako pak želite da naglasite svoje bokove možete odabrati one koje će sa strane imati određen rad u vidu čipke ili šare. 

Za oblikovanje zadnjice odličan izbor su polubokserice, ili popularne brazilke, koje formiraju efekat zaobljenosti zadnjice, što mnoge dame iznose kao veliku prednost. Takođe, tange predstaljaju izuzetno senzualan komad tkanine, koji možete odabrati za posebne prilike. Ipak, redovno nošenje tangi se nikako ne preporučuje. 

Nošenje kompleta kao izraz senzualnosti 

Svaka ljubiteljka donjeg veša zna da atraktivnosti može izuzetno doprineti kombinacija brushaltera i gaća, odnosno nošenje kompletiranog veša. Naime, kompleti su kreirani tako da budu izuzetno senzualni i atraktivni, a na vama je da odaberete šaru ili rad koji najviše ide uz vas. 

Ukoliko ipak želite potpunu slobodu i autentičnost, kombinaciju možete napraviti i sami tako što ćete odabrati grudnjak i gaćice po vašem izboru i uklopiti ih kao jednu celinu. 

Neke dame praktikuju kompletiranje veša svakodnevno, dok one druge ostavljaju komplete za posebne prilike. Na vama je da odredite svoju meru, i kad je u pitanju količina kompleta koje ćete posedovati, ali i učestalost nošenja. 

Kako boje utiču na atraktivnost? 

Kada se pomisli na atraktivan veš prva asocijacija obično budu crni ili crveni komadi. Nesumnjivo, ove boje su pravi zicer kada želite da ponesete zavodljiv i smeo veš, ali nisu i jedina opcija.

Naime, kada je reč o boji veša, ova odlika je takođe individualna, i može dosta da zavisi od toga šta vam dobro stoji, odnosno koje nijase se uklapaju sa vašim tonom kože, vašim licem, očima i kosom. 

Tako, nije retkost da nekim damama sjajano stoje ružičasti i roze komadi, odnosno neka druga jarka boja, koja na odličan način ističe njihov ten. Bordo, burgundi i tamnozeleni veš mogu biti odličan izbor za dame sa svetlijom puti. 

Interesantno je i to da određene nijanse preovlađuju zimi, a određene leti, pa tako i ovde možete napraviti razliku ukoliko vam je je važno da uklopite veš sa nijansama određenog godišnjeg doba. 

Uzmite ove savete u razmatranje i na taj način osigurajte atraktivni donji veš koji će u potpunosti odgovarati vašem stilu, i koji će učiniti da se osećate odlično u svojoj koži. 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *