Koliko koštaju tretmani u kozmetičkim salonima

Ako do sada niste bili redovni korisnik, da  tako kažemo, kozmetičkih salona, a iskreno to želite, onda vas verovatno i zanima koliko bi vas određeni tretmani koštali. Odmah na početku moramo da se ogradimo i da kažemo da su u nastavku istaknute prosečne cene, zato što se one razlikuju od salona do salona. Postoje oni izuzetno luksuzni saloni, koji pružaju razne usluge i čije cene su zaista visoke. Međutim, više je onih kozmetičkih salona gde su cene zaista prilagođene i gde su one u skladu sa uslugom i gde možete da iskusite tretmane, koji će vam zaista prijati, ali pre svega pomoći.

Čišćenje lica

Postoje različiti načini čišćenja lica u kozmetičkim salonima. Jasno vam je da je nekada našem licu potrebno čišćenje, ali malo drugačije od onog kakvo mi primenjujemo u našim domovima. Tretmani u vezi sa čišćenjem lica koji se primenjuju u kozmetičkim salonima i te kako se razlikuju od onih tretmana koje mi pokušavamo da primenimo kod kuće. Čišćenje lica koje se radi u kozmetičkim salonima je dubinsko čišćenje lica. Pre svega postoji klasično higijensko čišćenje lica i ono bi moglo da vas košta oko 4000 dinara, dok bi vas ultrazvučno čišćenje lica koštalo oko 2000 dinara. Ultrazvučno čišćenje lica je vrlo prijatan tretman i način čišćenja vašeg lica. Ovo je jednostavno neka osnova od koje krećete, kada se prvi put nađete u kozmetičkom salonu sa željom da pomognete vašoj koži.

Masaže i drenaže lica

Ovo su vrlo posebne metode koje imaju i te kako dobar efekat,a  uopšte nisu skupe. Dakle, klasična masaža lica vas može koštati i oko 800 dinara, dok bi vas drenaža mogla koštati u kozmetičkim salonima i do 1000 dinara. Ovaj tretman traje nekih četrdesetak minuta i obično se ne koriste dodatne kreme niti ulja, radi se na potpuno čistoj koži. Cilj je da se mišići opuste, da se nakon toga osećate bolje, ali i da vaša koža izgleda lepše.

Anticelulit masaže

S obzirom da leto samo što nije stiglo, anitcelulit masaže postaju sve popularnije. I zbog toga ove masaže i nisu tako skupe. Jedna anticelulit masaža bi mogla da vas košta oko 1500 dinara. Naravno, jasno je da od jedne anticelulit masaže u kozmetičkim salonima ne možete ništa da postignete, ali ćete verovatno moći od više tretmana da postignete i te kakve rezultate. Zato na primer, postoje akcije ukoliko želite više masaža, pa bi vas tako deset anticelulit masaža u kozmetičkim salonima moglo koštati oko 10.000, što je izuzetna ušteda.

Nadogradnja trepavica

Pored tretmana lica i anticelulit masaže, vrlo je popularna i nadogradnja trepavica u kozmetičkim salonima. To bi moglo da vas košta oko 4000 dirana u proseku. Postoji mnogo načina da se nadograde trepavice, mnogo je opcija. Naravno niti jedan od tih načina ne omogućava da veštačke trepavice stoje doživotno, ali treba odabrati onu metodu, nakon koje će trepavice izgledati prirodno i nakon koje će još dugo ostatiti u tom obliku. Najjeftinija nadogradnja trepavica bi mogla da vas košta oko 3000 dinara, dok naravno postoje i one varijante gde nadogradnja trepavica prelazi 6000 dinara.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *