KUPOVINA U ONLINE APOTECI: BRZO I LAKO DO PROIZVODA KOJI VAM JE POTREBAN

U vremenu napretka tehnologije i sve učestalijeg korišćenja interneta, ali i pandemije izazvane virusom kovid19, sve više ponuđača odlučuje se da pored direktne prodaje na prodajnim mestima u gradu svoju ponudu prošiti i na online kupovinu. Jedna od takvih firmi je upravo apoteka Markfarm, koje je svoju široku ponudu proizvoda (lekova, vitamina, suplemenata i kozmentike) odlučila da ponudi kupcima širom Srbije ,,otvaranjem“ svoje online radnje. O prednostima ovog načina kupovine proizvoda iz apoteke koji su vam potrebni su mnogobrojni, a samo neki od njih su – nema čekanja u dugim redovima, ne dolazite u kontakt sa ljudima što se čini posebno važnim u vreme pandemije, brza pretraga onoga što vam je potrebno i uvid u cenu proizvoda, dostava na kućnu adresu itd. 

PRETRAGA

Online apoteka Markfarm nudi širok asortiman proizvoda, a da bi vam olakašali pretragu proizvoda koji je vama potreban oni su izvršili kategorisanje koje vam može olakšati ovaj posao. Pretragu potrebnog proizvoda možete izvršiti na osnovu indikacija (alergije, grip, hemoroidi, povišen krvni pritisak, zatvor, celulit..) gde vam je ponuđenpo i nekoliko dodatnih polja za pretragu poput farmaceutskog oblika, uzrasta, pola, proizvođača, trajanja pakovanja, zemlje porekla. Pored svega toga ova online apoteka nudi vam i sortiranje filtriranih proizvoda po ceni, akciji ili po abecednom redu. Pretragu zatim možete izvršiti i po osnovu potrebne suplementacije za trudnoću i dojenje, prostatu, srce i krvne sudove, nervni sistem imunitet itd. Takođe na sličan način možete pretražiti i kozmetičke proizvode. Sve navedene kategorije možete pretraživati u online apoteci i putem odabira odgovarajućeg brenda. Ispod svakog proizvoda nalazi se njegova cena, a ukoliko je neki proizvod na akciji i to je vrlo transparento istaknuto. Pored toga u ovoj online apoteci imate mogućnost da pritiskom na dugme akcija dođete do svih proizvoda koji aktuelno imaju akcijsku cenu.

KARAKTERISTIKE

Ono što je svakako jedna od prednosti online apoteke jeste to što nude opis svakog proizvoda tj. njegove karakteristike vezane za pakovanje i količinu, opis samog proizvoda, sastav proizvoda, indikacije, način upotrebe i doziranje kao i mere opreza i napomene. Uz to imate i deo koji je predviđen za komentare i ocene potrošača o nekom proizvode, pa je to pravo mesto za one koji vole da se detaljno informišu o onome što koriste ili kupuju za sebe, svoje dete, roditelje ili rođake. Zaboravite na dugačka papirna uputstva i sitna slova – pročitajte sve ovo u online verzije vaše online apoteke. 

KUĆNA DOSTAVA

Online apoteka je pravi izbor za vas ukoliko su vam potrebni lekovi ili proizvodi koji vam nisu dostupni u vašem gradu ili ukoliko ste bolesni pa vam odlazak u apoteku i vožnja po gradu nisu baš prijatna radnja, jer ona nudi kućnu dostavu. Uz standardnu doplatu i vremenski rok možete dobiti poručene proizvode širom Srbije na kućnu adresu, a ukoliko pređete određeni iznos poručenih proizvoda, vaša dostava može biti i besplatna.

Dakle, ukoliko vam je važno da na jednom mestu za kratko vreme nađete proizvod iz apoteke koji vam je potreban, vidite njegove karakteristike ali i njegovu cenu, još da uz to imate mogućnost poručivanja sa vašeg laptopa ili mobilnog telefona, pravi izbor za vas je online apoteka Markfarm.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *