Kupujte kvalitetne i sigurne dečije guralice

One su često i omiljena igračka i sportski rekvizit. Naime, pojedini modeli guralica su nemanjeni igranju i prohodavanju, a drugi vožnji. Svakako, i devojčice i dečaci ih obožavaju, pa ćete retko naći dete koje provodi vreme u parkiću bez njih. I roditelji su im naklonjeni s obzirom da ih mališani mogu koristiti već od navršenog šestog meseca.


Predstavljamo vam modele guralica za decu koji se mogu naći na našem tržištu.

Guralice za igru i prohodavanje

Veoma atraktivne, veselih boja, guralice za prohodavanje su uglavnom namenjene za kućnu upotrebu. Veliki broj igračaka u okviru guralice i to u više boja omogućava detetu da vežba koordinaciju pokreta, ali i motoriku. Neretko imaju i zvučne efekte pa su deci veoma zanimljive. Čim počnu samostalno da sede deca se rado igraju, a kako kreću i da se uspravljaju, guralice dobijaju svoj puni značaj. Zahvaljujući svojoj stabilnosti deca osećaju sigurnost prilikom pravljenja prvih koraka. Čak i kada porastu i ovaj tip guralice im nije potreban za prohodavanje, njome se još dugo igraju.

Guralice za decu, modeli u više likova

Klasične guralice namenjene su jednogodišnjacima i njihovim starijim drugarima. Oni plastični modeli su uglavnom za kućnu upotrebu. Kada već bebac sigurno sedi i aktivan je možete ga pustiti da se vozika po stanu. Vežbaće i mišiće nogu i ruku, ali i trbušnjaka. Obično su to plastične guralice u liku poznatih crtanih junaka, ne zauzimaju mnogo prostora a deca ih vole jer se lako kreću po stanu.

Guralice za decu, modeli 3 u 1

Guralice, koje već od šestog meseca bebinog života mogu da se upotrebljavaju veoma su popularne. Naime, mnoge od njih imaju višepoložajno sedište, pa beba u njima može i da spava dok je neko stariji gura. Zahvaljujući upravljaču koji se lako skida ovaj model guralice se lako i transformiše pa deca dugo mogu da je koriste, sve do navršene četvrte godine života. U početku dete nije sasmostalno, ali kako raste, tako se spuštaju pedale, sklanja zaštitni pojas, te ova multifunkcionalna guralica dugo ostaje veran pratilac mališana. Ujedno, dok su deca sasvim mala ove guralice služe poput kolica, imaju i korpu za odlaganje, pa je starijima, koji vode računa o detetu ovo i te kako značajno.

Popularni balans bike

Od drveta ili metalne konstrukcije, balans bike guralica za decu je veoma popularna poslednjih godina. Deca, sem što uživaju da je voze, vežbaju sve mišiće tela i uče se balansu i koordinaciji. Savladavanjem vožnje ovakvih guralica olakšana im je vožnja bicikala te se na taj način i pripremaju za dvotočkaše.
Deci su guralice veoma bliske jer se njima lako barata, lake su za nošenje i ne zahtevaju posebnu veštinu prilikom vožnje. U početku su u pitanju lagane vožnje dok mališani ne ojačaju i ne postanu pravi virtuosi.

Guralice za decu, cene već od par hiljada dinara

Guralice za decu su dodatno popularne jer su im i cene pristupačne. Za multifunkcionalne guralice treba izdvojiti veću svotu novca dok oni jednostavniji modeli se mogu naći već za par hiljada. Dostupni su tokom cele godine jer se tako i koriste, pogotovo modeli za prohodavanje. Odličan su poklon kako za rođenje bebe, tako i za krštenje, prvi ili drugi rođendan te vam ih preporučujemo.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *